💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бредлі Джеймс

Мл.Адміністратор| 02 Західна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
14 Лис 2024
Дописи
354
Реакції
122
Бали
88
  • 6870269, Назарій Казмірук, Західна Україна(02).
  • Я є лідером МОЗ, за цей рік я полікував багато людей, та лікування держ.орг.
  • Я б хотів отримати якусь круту машину.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок:Тому що я багато трудився на посаді лідера та допоміг багато людям зберегти своє здоров'я у грі

Макарович Андрій

Шановний гравець
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
42
Реакції
42
Бали
23
Святому Миколаю.

Святий Миколай я весь рік вів себе чесно працював трудився та допомагав людям.

На цьому році я відстояв на Полковнику ДСНС,я організовував різні рятувальні операції тим самим допомагав людям,також відстояв термін підполковника СБУ під час даного часу ми з командою багато помагали людям боролися з корупцією та проводили антитерористичні заходи .

Хотів би отримати подарунок у вигляді подяки за дану роботу в саме мою давню мрію ще з 2023 року це BMW m5 f90 .Так саме з 2023 року я почав свою кар'єру у різних організаціях допомагаючи людям вирішувати їхні проблеми та захищати державу!

З найкращими побажання твій Андрій Макарович 4900 з Східної України (03)

Реєстрування
28 Тра 2025
Дописи
18
Реакції
19
Бали
18

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
# Привіт дорогий Святий Миколай.
Тобі пише більш менш чемний хлопчик я граю на 04 нік Костянтин Верес айді моє 97110

Я в грі досить не довго граю тому хочу якийсь подарунок від тебе

Я допомагав новачкам підвозив та допомагав ігровою валютою при можливості)
Знаю не багато но я хочу отримати якийсь від тебе подарунок можливо якесь авто
Бо хочу поповнити свій автопарк якщо дійсно даш я обіцяю подарую якусь зі своїх автівок новавчку дуже сподіваюся на твою доброту.

Твій не дуже чемний хлопчик Костянтин Верес

Саньок Кріптаман

Новий гравець
Реєстрування
10 Бер 2025
Дописи
7
Реакції
4
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Саньок Кріптаман 87696 04
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Я допомагав новачкам, ремонтував автомобілі хто цього потребував, я дотримуюсь всіх правил серверу та не порушую їх,я був на різних посадах на 04 сервері.
  • Що б ви хотіли отримати: я хотів би отримати гелік 22 року та 20 мільйонів ігрової валюти(одне з двух).
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: тому що я дуже себе добре веду та не порушую правил та я просто мрію про цей автомобіль або ігрову валюту

Владислав Мачаг

Новий гравець
Реєстрування
19 Жов 2025
Дописи
10
Реакції
1
Бали
6
Привіт щирий миколаю

ID 38964 нікнейм Вілл Сміт 06 Подільський Край

Я за цей рік зробив багато добрих речей на приклад допомагав новачкам давай гроші на благодійність і ше багато іншого

Дуже мрію про Графіті Бумбокс

Я не давно граю і дуже би хотів получити подарунок від розробників для себе як сувенір і за то що я багато кому допомагав

Дуже надіюсь на те що моя мрія здійсниться ❄️⛄️

Саймон Нокс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Гру 2024
Дописи
32
Реакції
48
Бали
23
Вітаю дорогий Миколаю! в цьому році я дуже гарно себе вів. Допомагав грацям, підвести, поремонтувати, дати грошей на розвіток та тд давав свій промокод щоби новенкі гравці отримали грошову валюту) (звісно не без гришків але их було не багато) честне слово
на день святого Миколая я дуже хочю отримати новорічний даф.
Він мені потрібен для того щоб його дешево здавати гравцям щоби вони заробляли грошики)
З повагою Саймон нокс (86651)

Костя Сергійович

Новий гравець
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
4
Реакції
3
Бали
6
Адреса
[email protected]
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 6849099, Скрепиш Хелл, 02 Західна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. поробив далекобійником, в кланах працював, пілотом був, допомагав другу заробляти кеш, та всього по малу
  • Що б ви хотіли отримати. дуже мрію отримати Mercedes G63 2022 Гелік, давно про цю машину мріяв, надіюсь миколай буде дуже щирим)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. за мої старання, доброту, та преданність
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Дорогий святий Миколай, привіт тебе знов, хочу сказати, що вів себе чемно, до всіх був добрий, в моментах був не дуже добрим, але на те були свої причини, я тебе хочу попросити допомогти мені з розвитком, подарунок який я написав) буду дуже сподіватись на те що ти почуєш мої прохання, та буду тобі дуже вдячний, також я хтів би що б закінчилась війна, що б були свята яскравіше, з сім'йьою засісти радісно, також хочу тобі показати відео, тримай Дивіться
З повагою Скрепиш Хелл #6849099 Західна Україна 02

Останнє редагування:

Валений

Козак
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
10
Реакції
12
Бали
8
ID: 124094
Нікнейм: Швець Валерій
Сервер: Центральна Україна

Лист до Миколая .😁😁😁
Привіт, дорогий Святий Миколаю!
Цього року я поводився так чемно, що інколи навіть сам себе лякав. У Ukraine GTA я був справжнім зразковим громадянином: нікого не переїжджав без потреби, допомагав новачкам, не кричав у чат і навіть намагався паркуватися в межах розмітки ну якщо не рахувати пару епічних моментів, коли мене занесло, але то GTA, тут без цього ніяк.Я підтримував атмосферу серверу Центральна Україна як міг: жартував, підвозив людей, не крав машини друзів.. частіше, ніж зазвичай,і навіть кілька разів добровільно не встрявав у перестрілки.
Це ж самопожертва, правда?Що б я хотів отримати?
Миколаю, давай чесно — я мрію про грошовий приз, щоб нарешті купити собі тачку мрії. Бо зараз вона для мене така далека, що швидше я на велосипеді до неї доїду, ніж накопичу сам.Чому саме я маю отримати подарунок?Бо я весь рік старався бути хорошим!Ну… «переважно хорошим».
Ну… іноді нормальним.
Добре, скажу чесно — я не був гіршим за інших 😄А ще я вірю в диво і з нетерпінням чекаю моменту, коли зможу сісти за кермо своєї омріяної машини й красиво заїхати в закат. Не збивши нікого. Напевно.Дякую тобі, Миколаю!Обіцяю: якщо матиму круту машину — їздитиму чемно… ну принаймні перший день.

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Tomas_Jerry

🕊 Ми цінуєм коли втрачаєм 🕊
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
12
Реакції
5
Бали
6
Адреса
❦ Планети земля ❦
Веб-сайт
www.youtube.com
  • Мій ID, (6851489)
  • Ігровий нікнейм - Том Томич
  • Сервер - 02 Західна Україна
  • Для проекту UKRAINE GTA за цей рік я ще нічого хорошого не зробив так як я тільки новичок але постараюсь у 2026 році зробити.
  • Дуже хочу 88.888.888 гривень
  • На старт
  • Розумію попросив я дуже багато але обіцяю те що ти не пожалієш в майбутньому за такий подарунок мені

Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
56
Реакції
33
Бали
23
Вітаю шановний Святий Миколай!
Я гравець 01 серверу UG Владислав Остафій. Я цього року трохи порушував правила проекту і я визнаю що був не правий і визнаю свої помилки.
Я цього року багато допомагав новачкам і так і досвідченим гравцям. І також за допомогою цього проекту я знайшов собі нових друзів з якими досі спілкуюся.
Я хотів би отримати фуру ,, Tesla Semi,,. Тому що це моя мрія і не можу ніяк на неї назбирати грошей.

Я маю отримати цей подарунок через те що я допомагав гравцям і я вже давній гравець UG. І я вже граю від 2023 року і в мене тільки на акаунті цлс 2011 і квартира.

Я надіюсь ти отримаєш мій лист і подаруєш цей подарунок.
Слава Україні! 🇺🇦

Дякую!!!❤️

Олександр Семещук

Полковник ЗСУ Подільський Край
Реєстрування
29 Січ 2025
Дописи
99
Реакції
26
Бали
23
Лист До святого Миколая

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.27420 Олександр Семещук Подільський Край
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. приймав багато іспитів у фракціях
Що б ви хотіли отримати. фуру Амереканку а також будь яку кількість грошей та 4000 тис карбованців
Чому ви маєте отримати цей подарунок. я був слухняним весь рік

• З повагою Олександр Семещук

Останнє редагування:
Реєстрування
15 Гру 2024
Дописи
119
Реакції
99
Бали
33
  • Одін Морф 49759 05
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. вступив в моз та допамагав гравцям в діскорді,допоміг багатьом новачкам в грі список великий але дуже довго писати нажаль
  • Що б ви хотіли отримати. Бумбокс графіті або літак Dodo)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. я хотів би мати собі літак щоб удобно було літати або ж бумбокс щоб слухати музику разом з другом)

Джо Моцик

Новий гравець
Реєстрування
23 Лип 2025
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6
Дорогий Святий Миколай
1.71279 Джо Ланцюг Східна Україна 03
2. Цього року в нашій улюбленій грі я зробив дуже багато хорошо наприклад я був в ЗСУ та поставляв боєприпаси для наших воїнів також я допомагав новачка підвозив їх та давав гроші невиличкі але гроші допоміг своєму другу скачати гру та ми з ним пішли у ВРУ там ми охороняли президента та підвищились аж до Секретаря хотіли превестись до НПУ але не вийшло тому що у мене був просрочений військовий квиток а у друга його зовсім не було ну от і все мало чого я зробив:(.
3. Я хочу отримати мотоблок або 500 карбованців новий батл пасс:).
4. Я маю отримати цей подарунок тому що я допомагав гравцям та був добрий до всіх
5 Дякую за увагу ваш Джо

Знімок екрана (107).png

Останнє редагування:

Саша Вегас

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Сер 2025
Дописи
24
Реакції
16
Бали
11
  • 1. Олександр Васильчук,01 центральна україна,222464
  • 2. Цього року був дуже чемний і мене даже ні разу не відкинули на форумі був в ЗСУ(причом 3 раза) в ДСНС на ПП тушив БК на ВЧ та радіацію на ЧАЕС
  • 3. Хотів би якусь круту машинку(бажано геліка 22 року або хамільтона але якщо не буде геліків то я буду согласен на феррарі purasaque я пррсто хз як ця модель пишеться)
  • 4. Граю десь від літа та все що я добився це якогось відра за лям та квартири економ класу в борисполі:(

cugan32

Новий гравець
Реєстрування
22 Лют 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
Дорогий Святий Миколай
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Ізабель Білик 6834638 02 сервер

багато допомагав новачкам у різному
Дорогий Святий Миколай
,я поводив себе дуже добре в цьому році
Що б ви хотіли отримати. Хотів би попросити у тебе фуру теслу семі або американку це моя головна мрія
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Щоб працювати та робити бізнеси робочими та весело проводити час с друзями у котрих є фури. дуже прошу що ти виконай мое бажання
З повагою, Ізабель БІлик!

Останнє редагування:

Владислав Макрен

Новий гравець
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
27
Реакції
2
Бали
48
Дорогий святий Миколаю!

Мене звати Владислав Макрен, мені вже 18 років, але я все одно вирішив написати тобі цього року. Знаю, що зазвичай листи тобі пишуть діти, але, чесно кажучи, іноді навіть дорослим хочеться повернути хоча б трішки тієї новорічної магії, яку відчуваєш у дитинстві. Тим більше, я реально старався весь цей рік — і в навчанні, і в справах, і просто в тому, щоб бути нормальною людиною.

Цей рік був для мене непростим. Знаєш, коли тобі вже 18, всі навколо починають чекати від тебе дорослих рішень, “правильних” виборів і якогось ідеального життя. Але ж ніхто не дає інструкції, як з цим всім розбиратись. Попри це, я намагався вчитися добре, не забивати на обов’язки та не підводити тих, хто на мене розраховує. Можу сказати чесно — не ідеально, але щиро.

Ще я багато часу приділив іншим людям. Допомагав тим, хто поруч — і в реальному житті, і навіть гравцям у Ukraine gta. Можливо, це й звучить дріб’язково, але мені було важливо, щоб хтось, хто розгубився чи просто не знав, що робити, відчув підтримку. Ти б бачив, як деякі раділи звичайній пораді або просто нормальному ставленню. І це було для мене цінніше, ніж будь-які лайки чи похвали.

Я розумію, що не варто просити забагато, тому мій лист — не тільки про побажання, а й про подяку. Дякую тобі за те, що, незважаючи на всі труднощі, у мене з’явилися нові знайомства, які щось значать. Дякую за невеликі перемоги, за моменти, коли вдавалось не здатися, і за тих людей, які залишились поруч, навіть коли було складно.

А тепер — те, що зазвичай пишуть у таких листах. Якщо матимеш можливість подарувати мені щось у цьому році, то нехай це буде не якась річ, яку можна купити, а щось важливіше.

Подаруй мені, будь ласка:

Tesla Semi або ж Mercedes Actros L (бажано на деталях)

А ще… якщо це в твоїй магічній компетенції, то я б хотів, щоб у наступному році було менше переживань, менше втрат і більше моментів, коли просто хочеться посміхнутись без причини.

Я не претендую на ідеальність, але точно можу сказати, що намагався жити по-людськи і не робити нікому гірше. І, чесно, дуже хочеться вірити, що ти це бачиш.

Дякую, що читаєш цей лист, навіть якщо він вийшов трошки довгим. Просто я вирішив написати так, як є, без прикрас і без пафосу — від себе.

З повагою

Владислав Макрен 38131 03сервер

Останнє редагування:

Даніель Походящий

Новий гравець
Реєстрування
24 Кві 2025
Дописи
9
Реакції
0
Бали
6
Привіт Святий Миколай ти найкращий
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 02 Нік: Даніель Походящий, айді: 6883590
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Був у багатьох фракціях, та грав з другом і допомагав йому доказ того що я йому допомагав в мене в юубі але нажаль мій друг покину проект(
  • Що б ви хотіли отримати. BMW m5
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я активний гравець
    писав сам

Тимур Кутлієв

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1

Вимоги:
Дорогий Святий Миколай, цей рік я старався поводитись добре, давав гравцям на сервері грощі якщо вони попросять і підвозив хто хотів.

Реєстрування
12 Лис 2024
Дописи
8
Реакції
21
Бали
8
6888317 Джонни Додеп 02 сервер
Я за цей рік круто провів час з друзями в UKRAINE GTA та грав багато битв за картель, території і тд. Також багато вайбових моментів було за цей рік на кожному сервері UKRAINE GTA!
Дорогий Миколаю я б хотів би рюкзак на +50кг щоб коли грав різні битви і тд мені не заважав перегруз.
Тому що я вже багато граю в UKRAINE GTA (роки 2+-) і хотілось би хоч раз щось би получити якийсь подарунок, також я на протязі цього року активно приймав участь в заходах від адміністрації чи то в грі чи в діскорді.

Реєстрування
23 Лип 2024
Дописи
44
Реакції
5
Бали
13
1)Мій айді:24621 Самурай Хисоко 04
2)Цього року я старався поводитись нормально не тільки в житті, а й у грі. Допомагав новачкам, показував їм місто, підказував, де краще заробити та як не потрапити на шахраїв. Не порушував правила, не влаштовував безпідставних конфліктів і завжди намагався грати чесно.
3)
Я б дуже хотів отримати скін крик зі старого оновлення.
Мрію про це вже давно, і цей подарунок зробив би гру набагато приємнішою та дав би більше мотивації розвиватися далі на сервері.
4)Мені було б дуже приємно отримати цей подарунок, бо я весь рік намагався грати чесно, допомагав іншим і робив усе, щоб сервер став дружнішим.

Дякую, якщо обереш саме мене.
З повагою — Самурай Хисоко)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі