💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нікіта Мороз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
16 Лют 2025
Дописи
769
Реакції
203
Бали
68
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Нікіта Мороз ID:91579 04 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.допомогав гравцям і також розвивав фракції
  • Що б ви хотіли отримати.Скін крик і 1 кк
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Думаю заслужив
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Богдан Альварез

Фармілкін | Південна Україна
Реєстрування
14 Гру 2023
Дописи
38
Реакції
10
Бали
13
Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
💌 Лист до Святого Миколая:

Любий і Добрий Святий Миколаю!
Пише Тобі той, хто, незважаючи на дорослий вік, не втрачає віри у дива і в те, що добрі справи та щирі мрії мають надзвичайну силу. Цього року, як і завжди, я дуже старався — намагався бути сумлінним у своїй роботі, підтримувати близьких та нових гравців, і по можливості робити світ навколо трішки кращим. Звісно, не обійшлося без помилок, адже я лише людина, але я завжди намагаюся виносити з них уроки і рухатися далі, керуючись честю та совістю.
Я знаю, що зазвичай до Тебе звертаються з менш... амбітними проханнями. Здоров'я, миру, щастя — ці безцінні дари завжди були і залишаються моїм найбільшим бажанням для всієї родини та нашої країни. Але оскільки Ти — Чудотворець, я дозволю собі попросити про щось неймовірно особливе, про що мрію вже давно: про автомобіль Ferrari 812.
Я розумію, що це прохання колосального масштабу, але у моїй уяві це не просто машина. Це втілення пристрасті до інженерної досконалості, краси та швидкості, яке символізує цілеспрямованість і вміння досягати поставленої мети. Я б хотів, щоб ця 812-та була особливою, з невеликим, але витонченим тюнінгом — можливо, з матовим покриттям і легкими, які підкреслюють її агресивний, але елегантний характер. Жодних екстремальних змін — лише ті деталі, що роблять досконале ще більш індивідуальним.
Таке прохання може здатися надмірним, але я вірю, що Ти, як ніхто інший, знаєш, що в кожному дорослому живе дитина, яка здатна мріяти по-великому. Ця мрія не про розкіш задля неї самої, а про втілення ідеалу, про відчуття свободи і захоплення від керування справжнім шедевром. Я обіцяю, що якщо це диво здійсниться, я використовуватиму його розумно, з повагою до законів і лише для того, щоб відчути радість та натхнення, яке дарує така машина.
Дякую Тобі, Миколаю, за те, що Ти даруєш віру в чудеса і надію на краще. Дякую за Твою доброту, яка зігріває серця мільйонів людей у цей святковий час.
Бажаю Тобі міцного здоров'я і нових чудес! З нетерпінням чекаю Свята.
З найкращими побажаннями та щирою вірою,
Твій відданий (і трішки мрійливий) прихильник.
P.s
Богдан Альварез (29680)
Живу на півдні України

Останнє редагування:
Реєстрування
9 Вер 2025
Дописи
14
Реакції
7
Бали
6

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
1. 64175, Братишка Неизвестний , 03
2. Я разів 4-5 покупав якісь не дуже дорогі скіни та дарував ім новочкам також з аксами багато разів підвозив людей
3. Хотів би отримати будь який подарунок якісь але більше всього хотів фуру семі
4. Хочу дуже багато заробити на фурі
5. На все добре

Зевс Лютейший

KOSHOVIY OTAMAN
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
50
Реакції
1
Бали
11
  • Любий та хороший Святий Миколаю☃️. Цей текст я написав для тебе, Люблю тебе❤️
    Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:Зевс Лютейший, 2656, 06 сервер.
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Допомагав новачкам, а саме купував мотоцикл Kavasaki H2R та продавав їм за мінімалку та вертав їм кошти.Дарував подарунки гравцям а саме розігрував м5ф10,м5ф90, був маштабний розіграш на 50кк, на той момент це були всі мої кошти, завжди підвожу новачків та даю їм на ход ноги пару тисяч, як коли, в цьому році я був хорошим миколайом та дідом морозом так як дарував багато подарунків та не перестаю радувати гравців і по сьогоднішній день,Також я допомагаю гравцям та новачкам з розвитком так як багато з них не знаю з чого починати я їм рекомендую та даю 1кк для мінімального розвитку, нажаль немаю можливість давати більше так як веду активну участь та в ролі клану.Дякую вас за таку можливість написання листа Миколаю❤️
  • Що б ви хотіли отримати. Я б хотів дуже сильно отримати подарунок а саме теслу семі, мені б цей подарунок дав. більше мотивації іти далі та розвиватись.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Тому що я допомагав та допомагаю гравцям, вчу їх де та як розвиватись краще, роблю розіграші для гравців та новачків, я роблю це все не заради подарунків а заради того щоб гравцям було трішки легче та щоб вони зрозуміли як працює ця система та щоб їм було комфортно грати❤️

Останнє редагування:

Юра Барбос

Отаман
Реєстрування
18 Вер 2025
Дописи
39
Реакції
33
Бали
23
Напишіть 125979 Юра Барбос 03 східна Україна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я привів багато друзів в цю гру та допомагав їм з розвитком пояснював та просто давав грошей Також я працюю в НПУ хочу щоб злочинців стало меньше шоб більше людей відігрували РП Також тим хто в фраціях помагав підвищитись і багато іншого
Що б ви хотіли отримати. Яб хотів шоб це було сюрпризом тому що я розумію шо всі наші хотілки ви не потягнете) Якщо виберете саме мене буду дуже радий любому подарку
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Просто хочу шось цікаве для новорічного настрою та багато помагав людям різним)

Олександр Міллер

Ухилянт | Західна Україна
Реєстрування
19 Січ 2024
Дописи
71
Реакції
15
Бали
11
• 02 сервер
• Олександр Міллер 6892981
Лист до Святого Миколая

Дорогий Святий Миколай

Привіт.
Пишу тобі цього року з великим бажанням, щоб нарешті настали кращі часи. Рік був важким не лише для мене, а для всієї України. Кожного дня чую новини про війну, і дуже боляче усвідомлювати, що гинуть люди, наші військові, які захищають нас. Мій тато теж зараз на фронті, і я щодня переживаю за нього. Хочу, щоб усі наші захисники повернулися додому живими та здоровими, щоб більше ніхто не страждав.

Моя найбільша мрія — мир в Україні.
Хочу, щоб усе налагодилось, щоб закінчились втрати, щоб люди не прокидалися від тривог і могли жити нормально, як раніше. Це те, чого хочеться найбільше.

А якщо говорити про ігрові бажання, то я дуже мрію про BMW M5 CS або F90.
Ця машина для мене — як невелика мрія в той час, коли навколо стільки важкого.
А якщо M5 CS немає, то буду радий будь-якій крутій дорогій машині, яка подарує хоч трошки радості.

Якщо матимеш можливість, я був би вдячний за якийсь скін чи бумбокс — просто дрібничка, яка зробить гру приємнішою.

Дякую тобі, Миколаю, що даєш людям віру в добре навіть у такі часи.
Сподіваюся, ти почуєш моє прохання.

Останнє редагування:

farionka

Новий гравець
Реєстрування
16 Жов 2025
Дописи
10
Реакції
3
Бали
8
ЛИСТ ДО СВЯТОГО МИКОЛАЯ!

Любий Святий Миколаю!

Я пишу тобі цього листа з ширим побажаням на один подарунок це фура тесла семі,я дуже хочу працювати на ній і заробляти кошти

За цей рік я робив добро помогав новичка,ти хто потребує, не порушовав правила,нікого не обіжав
і ще мене обманули на машину мені було обідно але люба адмінстрація мені помогла вернути іі

З найкращими побажаннями, Фаріонка Лютий 6109. 05 сервер

Артемій Нижник

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Сер 2024
Дописи
36
Реакції
55
Бали
23
Артемій Нижник 03 (97878)
Я за цей рік багато що зробив харашого а саме
1. Спасав людей від затриманнь і вбист як і неоф орг так і держ орг
2. Дуже багато раз допомагав новачкам і як і фінансово так і фізично
3.Я адвокат і зажадав не винних громодянинів за улибку і слово дякую
4. Коли я був в НПУ то я ловив злочинців які зробили зло на покарував їх
5. Коли був у ВРУ я всіх годував безоплатно
6. Коли траплялось ДТП за мою вину то я давав гроші на знак пробачення
7. Слухався батьків
8. Добре вчився в школі

Я би хотів 1000 карбованців і 10.000.000 гривнів

Я хотів отримати подарунок для того щоб я міг продовжувати робити добрі діла і за карби купив собі подарунок

Тьома Спіріт

Кошовий отаман
Реєстрування
27 Гру 2023
Дописи
96
Реакції
51
Бали
23
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Тьома Спіртіт 38998, 03
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: допомагав гравцям, новачкам, не ображав нікого. Та все не згадаю, бо я не для якоїсь там користі робив, а просто щоб приємно зробити, дав всі гроші які були другу коли в нього було скрутне становище
  • Що б ви хотіли отримати: Гелік 2022 року (донатний) або ж гараж (але більше гелік хочеться). Але прийму будь який подарунок
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: я про нього дуже давно мріяв, мрія дитинства, буду на ньому друзів катати. Короче, я не знаю що писать, так щоб не збрихать і тд

Реєстрування
16 Бер 2024
Дописи
11
Реакції
27
Бали
18
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Влад Скакун 34387 05
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я не отримував блокування я не заливаю людей на форум
Я дуже поважаю адміністраторів чесно зробив багато ну не памятаю
Я фракційна людина і дуже хароша
Що б ви хотіли отримати.
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я дуже хочу собі бумбокс- графіті я мрію про нього дуже давно і якщо можете подаріть будь ласка АУДІ РС 7 я дуже поважаю Діда мороза і Святого Миколая мині бажали на день народженя шоб мрії збувалися надіюсь Святий миколай її виконає💘

Останнє редагування:

Артем Кривенко

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Гру 2024
Дописи
115
Реакції
54
Бали
31
Артемка Донецкий 106338 03 сервер
Шановний Святий Миколай
Я вже звісно не маленький 27 років но все ж таки наважусь,можливо побачиш мій лист

Пишу тобі зі Східної України,нажаль в нас часи трапились не легкі,країна бороться за своє існування.Хорошого в цьому році зробив багато,захищав міста нашої країни від агресора,ліквідовував ворога і допомогав людьям,на скільки в змозі
Хотів би щоб хоча в грі отримати Геліка 22 року,так як є мрія життя яка по трохи реалізовується
На превеликий жаль,всі свята проводжу на передній лінії

Бодя Блейз

Новий гравець
Реєстрування
19 Вер 2025
Дописи
10
Реакції
4
Бали
8
Любий Святий Миколай! я до тебе звертаюся за подарунком в цьому році.

1. 101146 Богдан Мунтік
2. я допоміг друзям добитися успіху, також я підвозив людей коли мене просили та був час
3. хочу фуру Tesla семі
4. я буду здавати фуру людям в оренду щоб вони могли заробляти гроші
Миколай буду дуже подякуваний якщо даси мені таку можливість!

Джеймс Джордан

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
980
Реакції
420
Бали
123
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Джеймс Джордан 2169 ( 03 сервер )
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Я займав високі посади, піднімав фракцію, також зараз стою на адміністраторі і допомогаю всім гравців
Що б ви хотіли отримати: Я б хотів би 50.000.000 гривень або ( 3000 ) карбованців
Чому ви маєте отримати цей подарунок: Тому що я завжди допомогаю всім

Віршик:

Святий Миколаю, подаруй усім нам Миру над головою, здоров'я , доброго гумору , щоб всі мрії збудись в діток які проживають ці часи в Україні Це найкращі подарунки.
З найкращими побажаннями та в очікуванні дива.

Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
17
Реакції
5
Бали
6
Дорогий Святий Миколаю!
Граю на 04 сервері Нік Андрюха Райдер (15154)
Я допоміг новачк удав йому невелику суму грошей

Мене звати Андрій, і я старався бути добрим та уважним цього року не порушував Правила серверу

Я дуже люблю аксесуари , і особливо мене захоплює Рюдзак на кілограми як що мож подарити мені любий з них або дати карбованці. Це моя велика мрія!

Дякую тобі за теплі свята й віру.

Бажаю тобі радості та добра і мирного неба!

З любов'ю, Андрій

Олександр Джонсон

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Жов 2023
Дописи
69
Реакції
58
Бали
23
ID: 85280
Нікнейм: Олександр Джонсон
Сервер: 03

За цей рік на UKRAINE GTA я створив власний клан, який розвивав з нуля, мотивував гравців робити більший актив, постійно підтягував нових людей і заохочував друзів скачати гру та зайти на сервер. Старався тримати рух, підтримувати атмосферу і робити так, щоб всім було цікавіше грати.

Отримати хотів би Zeekr 001, 30 мільйонів ігрової валюти і 350 карбованців — це те, що реально було б для мене крутим подарунком.

Чому я маю отримати цей подарунок? Бо я був дуже активним учасником, постійно робив вклад у розвиток, підтримував сервер і людей. Ну і в реалі теж не стояв осторонь — багато донатив на ЗСУ, разом з партнерами передали 7 пікапів на війну. Я завжди намагаюсь робити добре там, де можу.

Дуже хочу цей подарунок і буду вдячний за шанс.

Майкил Джексон

Новий гравець
Реєстрування
18 Бер 2024
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
1.Мейсон Потужний айді 47307 05 сервер
2. В грі я допомагав своїм друзям розвивати за цей рік я привів в гру двох друзів допомагав їм і вони сказали що гра дуже класна
3.Я хочу Mercedes-AMG 2022 або AUDI RS6 C8
4.на мою думку за те що я вів себе добре в цьому році в грі допомагав новачкам
5.Писав сам і думав сам
6.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
10 Лис 2023
Дописи
11
Реакції
7
Бали
6

Переглянути вкладення 356675

Вимоги:
  • Макар Чорновол 7686 05 сервер
  • допоміг декількома бомжиками (дав по 50к), підвіз також декілька людей, чинів челікам машини (трохи викрадав))
  • 10 мільйонів ігрової валюти або BMW M5 CS
  • Вів я себе адекватно на юкрейні, не дмив
  • Дуже буду дякувати Миколаю якщо подарунок збудеться) (і дякую адмінам за роботу)

Річард Пейс

Куратор лідерів | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
450
Реакції
596
Бали
153
Шановний Святий Миколай! Пишу тобі від щирого серця лист, мене звати Річард Скоропадський [6861745], цілих пів року працював на благо державі, я був слухняним хлопчиком, одягав шапку коли було холодно, слухаюсь мамусю, у мене є 1 маленьке бажання, виглядає воно так - Прибери будь ласка комісію на зняття коштів з бізнесів, деякі мене не розуміють через безграмотність в економічній сфері от хочуть вивести кошти але не знають як правильно і вважають що всіх розумніше, іноді самих себе дурять в тому що успішні в цьому плані, але я вірю в чудо і в дестаблізацію махінацій цим, для мене це подарує спокійні ночі, і мені не прийдеться брати з людей гроші в великих розмірах для підвищення фінансового показника, це надасть не тільки мені задоволення а й сім'ям працівників державних організацій, в тому числі бізнесменів. З любов'ю твій Річард

Володимир Чумаченко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
20 Січ 2024
Дописи
152
Реакції
270
Бали
68
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Володимир Чумаченко
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Відстояв 5 замок та лідерок стою вже 8 місяць ем кашу никого не обижаю
  • Що б ви хотіли отримати.Бугаті
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Бо я хороший

Матвій Климко

Новий гравець
Реєстрування
14 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Матій Климко 04 103792
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам, поважав інших гравців
  • Що б ви хотіли отримати. Я б хотів отримати 25 міліонів ігрової валюти або Ferrari LAferrari
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Це дуже сильно допоможе в розвитку!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі