Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Вимоги:
💌 Лист до Святого Миколая:
Любий і Добрий Святий Миколаю!
Пише Тобі той, хто, незважаючи на дорослий вік, не втрачає віри у дива і в те, що добрі справи та щирі мрії мають надзвичайну силу. Цього року, як і завжди, я дуже старався — намагався бути сумлінним у своїй роботі, підтримувати близьких та нових гравців, і по можливості робити світ навколо трішки кращим. Звісно, не обійшлося без помилок, адже я лише людина, але я завжди намагаюся виносити з них уроки і рухатися далі, керуючись честю та совістю.
Я знаю, що зазвичай до Тебе звертаються з менш... амбітними проханнями. Здоров'я, миру, щастя — ці безцінні дари завжди були і залишаються моїм найбільшим бажанням для всієї родини та нашої країни. Але оскільки Ти — Чудотворець, я дозволю собі попросити про щось неймовірно особливе, про що мрію вже давно: про автомобіль Ferrari 812.
Я розумію, що це прохання колосального масштабу, але у моїй уяві це не просто машина. Це втілення пристрасті до інженерної досконалості, краси та швидкості, яке символізує цілеспрямованість і вміння досягати поставленої мети. Я б хотів, щоб ця 812-та була особливою, з невеликим, але витонченим тюнінгом — можливо, з матовим покриттям і легкими, які підкреслюють її агресивний, але елегантний характер. Жодних екстремальних змін — лише ті деталі, що роблять досконале ще більш індивідуальним.
Таке прохання може здатися надмірним, але я вірю, що Ти, як ніхто інший, знаєш, що в кожному дорослому живе дитина, яка здатна мріяти по-великому. Ця мрія не про розкіш задля неї самої, а про втілення ідеалу, про відчуття свободи і захоплення від керування справжнім шедевром. Я обіцяю, що якщо це диво здійсниться, я використовуватиму його розумно, з повагою до законів і лише для того, щоб відчути радість та натхнення, яке дарує така машина.
Дякую Тобі, Миколаю, за те, що Ти даруєш віру в чудеса і надію на краще. Дякую за Твою доброту, яка зігріває серця мільйонів людей у цей святковий час.
Бажаю Тобі міцного здоров'я і нових чудес! З нетерпінням чекаю Свята.
З найкращими побажаннями та щирою вірою,
Твій відданий (і трішки мрійливий) прихильник.
P.s
Богдан Альварез (29680)
Живу на півдні України