💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Artemgerd

Новий гравець
Реєстрування
4 Вер 2023
Дописи
10
Реакції
1
Бали
4

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Назарій Абдуловиччч

Новий гравець
Реєстрування
13 Бер 2025
Дописи
16
Реакції
1
Бали
6
Я Аполоній Дріждельвант граю на 06 сервері айді 27787
Я вів себе добре в цьому році
Хорошого я зробив багато чого допомагав новачкам (давав їм грошенят,допомагав якщо щось цікавились в мене)
Я хочу отримати Скін Коломойський якщо не вийде подарувати цей подарунок тоді хочу авто ауді рс7 можна і стокове буду дуже задоволений подарунком)
Дуже сподіваюсь що мій Лист до тебе дійде святий Миколай.
Написав лист Аполоній Дріждельвант.)

Саня Бояков

Новий гравець
Реєстрування
6 Вер 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер-ID-6861402, Саня Бояков, 02
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік? Поміг заробити гроші новачкам.
Що б ви хотіли отримати?
Чому ви маєте отримати цей подарунок? Хотілось би квартиру в Києві класу комфорт(по можливості), а так буду радий будь-якому подарунку!
Дякую!

Коля Буданов

Новий гравець
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
10
Реакції
1
Бали
6
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Коля Буданов 03
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я допомагав гравцям)
Що б ви хотіли отримати. Може дуже багато хочу,Але попросю ноутбук шоб грати в укр ГТА було комфортніше. Бо в 20 фпс не дуже зручно(
Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я хочу грати в Ukraine gta з комфортом , бо мій старий ноутбук майже не тяне, змоги купити самому зараз немає. Буду вдячний якщо Ви хочаб прочитаєте Цей лист) Слава Україні!

Макс Хейз

Активний
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
104
Реакції
51
Бали
31
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Макс Хейз 216026
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
  • Я прступив до НПУ та допомагаю захичаю нашу неньку Україну та я часто помагаю новачкам надаю їм колшти коли в мене є слідкую за порядком питаюся бути сами кращим
  • Що б ви хотіли отримати. Я дуже мрію про автіку XM2024 але мені не хватає томущо вони виросли в ціні я б хотів отримати допомогу від вас)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Томущо це одна моя мрія та я стараюся сам її купити но я бачу що Святий Миколай може допомогти та я ніколи не продам подарок томущо подарок не одарок)

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
632
Бали
251
Вік
41
  • Напишіть свій ID 10948 , Тім Олександрович, 04 сервер .
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я за рік зробив багато цікавих речей , допомогав гравцям, ремонтував, лікував, витягав людей з води, перевертав авто,.
  • Що б ви хотіли отримати. Я хочу від Святого Миколайчика машинку Mercedes-Benz Actros L
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому що мені подобається ця машинка і дуже хочу працювати на неї в далекобіях
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. лист написан від души
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12

stasyo

Новий гравець
Реєстрування
19 Жов 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги: я дуже хочу мотоцикл кавасакі я поміг новачку я дав йому 50 тисяч

Вимоги:
Я дуже хочу мотоцикл кавасакі я поміг новачку я дав йому 50 тисяч гривень нік Максим Ролтон айді 278461 сервер 01 центральна україна

Kerisha

Новий гравець
Реєстрування
6 Гру 2024
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
1.Керіша Керішонікс 6872178 02 сервер
2.Допомогав деяким гравцям(новачкам)
3.я мріяв отримати на цьому проекті CLS 2011 5.5 чи 30кк мати на руках
4.граю +-2 роки і не встигав копити грощі на мрії

Олександр Гречевський

Новий гравець
Реєстрування
12 Лис 2025
Дописи
3
Реакції
1
Бали
4
  • 35233, Олександр Гречевський, 06 сервер
  • За цей рік я зробив дуже багато чого хорошого, як мінімум я почав грати в цю гру близько року назад)
    Але це не завадило мені добитися багато чого, я познайомився з багатьма хорошими людьми, дуже багато чого щасливого пережив в цій грі, і в цілому добре провів час.
  • Якщо Миколаю не составе труда зробити для мене такий хороший подарунок, я б хотів отримати невеличкий бонус, у вигляді машини моєї мрії, а саме тесли семі)
  • Чому я маю її отримати або ні, вирішувати тільки Святому Миколаю, тільки він знає чи насправді я цього заслуговую.

Реєстрування
30 Сер 2025
Дописи
28
Реакції
9
Бали
13
1.Андрій Токар 63171 05 сервер
2.грав на 05 сервері та захищав свою країну в ЗСУ потім пішов в Нпу ловити порушників
3.Я б хотів якусь круту машину і грошей багатенько
4.Я граю 2 місяця дуже хочу собі машинку і грошей щоб не просити у друзів і загубив старий аккаунт де був прокачаний

Маайлз Моралез

Новий гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
25
Реакції
1
Бали
6

Вимоги:
Дорогий Святий Миколаю!

Мене звати Майлз Моралез, мій ID — 43462, а граю я на сервері Подільский Край(06). Пишу тобі, бо вже традиційно під кінець року хочеться підбити підсумки й поділитися тим, що вдалося зробити доброго в UKRAINE GTA.

Цього року я намагався приносити користь іншим гравцям і серверу: допомагав новачкам розібратися з першими кроками, нагадував про правила тим, хто випадково їх порушував, завжди поводився чемно в чаті та намагався підтримувати дружню атмосферу. Брав участь у подіях, не створював конфліктів і завжди старався виступати на світлій стороні.

Якщо говорити про подарунки, то я дуже хотів би отримати гелік 2022. Мені це важливо, бо я вкладати свій час і старання в розвиток персонажа та життя сервера, і такий подарунок став би для мене приємним знаком, що добро й старання не минають дарма.

Вірю, що заслуговую на цей подарунок, бо протягом року я неодноразово доводив, що можу бути відповідальним, чесним і корисним для спільноти. Я щиро люблю цей сервер і прагну, щоб він ставав тільки кращим.

Дякую тобі за можливість написати листа й за те, що щороку приносиш трішки дива.

З повагою,
Майлз Моралез

Лейсік Нома

Новий гравець
Реєстрування
29 Лис 2025
Дописи
12
Реакції
0
Бали
4
Мій ID:105159 нікнейм Егор Хеллсі
  • Не знаю що сказати але я вже встиг спасти майно людей від вибухівки та машини.
  • Я дуже хочу хотяб 15кк на машину дуже мечтав о неї
    Не знаю я праюю героєм
  • Якщо Миколай мене чює будь ласка дай мені 15кк на мечту
  • я спас багатьом життя а може і мені попадався твій дім я його потушив)

Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
36
Реакції
9
Бали
13
205051 Артем Бурлет 01 сервер
За цей рік я зробив багато чого,був в уз,там став на посаду Н-УВтПП, потім пішов в зсу.Допомагав початковим гравцям,підтримував їх,знаходив нових друзів.
Я б хотів автівку Мерседес 2011 5.5,або Бумбокс.
Я був чемний в цьому році,мене не закидували на форум)дуже мрію про цю автівку,або бумбокс
Писав сам, без допомоги ШІ

Олег Смітт

Отаман
Реєстрування
23 Лис 2024
Дописи
51
Реакції
30
Бали
23
1)195289 01
2) допомагав новачкам і новим соклановцям тай взагалі людям.
3) рюкзак на 250кг
4) я багато кому допомагав морально так і матеріально.
А людини відповідали негативом.
Тому я хочу виграти щоб це був мій заспокійливий приз.)

Максим Крутій

Новий гравець
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
9
Реакції
1
Бали
6
1. Максим Крутій 6857330 02 сервер Західна Україна
2. Помагав Державі та новечкам
3. Я б хотів новорічний скін якщо можна то Санта але необов'язково
4. Хочу щоб на новорічних святах я був у веселому скіні та розвеселював всіх та робив подарунки

Реєстрування
6 Кві 2025
Дописи
31
Реакції
11
Бали
13
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Іван Самтакий 92988 з 04 серверу
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: допомагав новачкам відкрив свій клан не сварився з військовими та полісменами, часто підвожу гравців та допомагаю їм в разі потреби завжди з повагою ставлюсь до адміністрації навіть тоді коли вони довго летять
Що б ви хотіли отримати.
Чому ви маєте отримати цей подарунок: я хочу нову автівку (Mercedes Benz SLR McLaren ) оскільки давно про нього мріяв і хочу ще більше допомагати та підвищувати настрій гравцям на 04 сервері на цій автівці

Ваня Сокол

Адміністратор у відставці
Реєстрування
20 Лип 2025
Дописи
222
Реакції
431
Бали
108
Ваня Сокол(56490) 05 сервер

Я допоміг багатьом новачкам бо багато хто не знав як розвиватись на сервері я старався допомагати таким,
Давав їм гроші щоб могли почати розвиток, казав де краще починати карʼєру де краще заробляти
Старався допомагати кому потрібно.

Також показував хороший актив у фракціях та допомагав розвитку сервера,
Я би хотів отримати якусь унікальну та класну машину, більше думаю нічого не потрібно бо крім машини все є.
Я маю отримати бо проявляв актив на сервері, та у фракціях тому думаю заслуговую на якусь прикольну машину.

З Повагою Ваня Сокол 05

FEC1EDB6-5417-4F67-A2CD-66BF74D197FE.jpeg

Останнє редагування:

Сергій Тутов

Активний
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
53
Реакції
10
Бали
11
1. 6754841 | Сергій Тутов | 02
2. Багато корисного допомагав гравцям та слухав адміністрацію.
3. Якесь елітне дороге авто.
4. Тому що я був добрим ніж минулого року.
5. Дорогий Святий Миколаю!
Я був дуже чемний цілий рік і старався поводитися якнайкраще.
Я мрію про дорогий та унікальний автомобіль. Дуже прошу Тебе, якщо це можливо, здійснити саме це моє бажання!
Дякую Тобі за Твою доброту!
З повагою, Сергій Тутов.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі