Переглянути вкладення 356675
Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Вимоги:
Дорогий Святий Миколаю!
Мене звати
Майлз Моралез, мій ID —
43462, а граю я на сервері
Подільский Край(06). Пишу тобі, бо вже традиційно під кінець року хочеться підбити підсумки й поділитися тим, що вдалося зробити доброго в UKRAINE GTA.
Цього року я намагався приносити користь іншим гравцям і серверу: допомагав новачкам розібратися з першими кроками, нагадував про правила тим, хто випадково їх порушував, завжди поводився чемно в чаті та намагався підтримувати дружню атмосферу. Брав участь у подіях, не створював конфліктів і завжди старався виступати на світлій стороні.
Якщо говорити про подарунки, то я дуже хотів би отримати
гелік 2022. Мені це важливо, бо я вкладати свій час і старання в розвиток персонажа та життя сервера, і такий подарунок став би для мене приємним знаком, що добро й старання не минають дарма.
Вірю, що заслуговую на цей подарунок, бо протягом року я неодноразово доводив, що можу бути відповідальним, чесним і корисним для спільноти. Я щиро люблю цей сервер і прагну, щоб він ставав тільки кращим.
Дякую тобі за можливість написати листа й за те, що щороку приносиш трішки дива.
З повагою,
Майлз Моралез