Любий Миколаю я був дуже чемною дитиною допомогав гравцям та допомагав новачкам багато віддав часу цій грі та служив в багатьох фракціях ловив грабіжників та рятував людей хотів би попросити можливо багато але я обіцяю не ставати на погану сторону ніколи і буду надалі тільки допомогати
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. [111028] Тімур Коваленко 03 сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомогав новим гравцям купував авто хотів роздати новим гравцям але не встиг давав гроші новим гравцям навіть коли самому дуже потрібні були захищав нових гравців та допомагав адміністрації з порушниками та зараз почав знову допомогати новачкам і в майбутньому планую купити багато авто зробити розіграш і допомогати надалі новим гравцям:3
Що б ви хотіли отримати. Бумбокс, Tesla Semi, Mersedes-Benz CLK GTR, добавлення нового авто
Toyota Aqua
Toyota Prius C
Та попрошу 5000 карбованців
Та гарного всім настрою здоров'я та багато радості та найкращих емоцій:3
Скін сталкер, скін мотоцикліста, скін Лебіга, Додж демон ламборгини та скін дівчинки с червоними волосами забув назву( та 5 міліонів ігрової валюти і військовий квиток
Мотоцикл Бмв та Ява і фуру американка + ролс ролс Порш каєн спорт та гарний настрій розробникам, адміністрації та гравцям прекрасної гри дякую
Бажаю вам прекрасні гравці цієї класної гри розробникам та адміністрації всього найкращого в житті взаємодопомогу та розуміння один одного радості миру і посмішки кожен день

Дякую Святий Миколай я дуже надіюсь що получу всі подарунки
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я був дуже чемною дитиною допомогав гравцям та завжди був на стороні цієї гри ніколи не переходив на другі ігри я буду заробляти гроші потім тратити їх в майбутньому на нових гравців, та я допомагав гравцям і дуже хочу получити всі ці подарунки та бажаю вам дуже гарного Миколая
Та хотів окремо подякувати команді прекрасної гри UKRAINE GTA за радість хороші спогади про друзів та підняття настрою коли захожу в гру і розумію що це моє що я буду допомогати і буду в майбутньому планувати теж саме допомогати людям та дуже сильно хочу сказати ДЯКУЮ ВАМ ВИ НАЙКРАЩІ ВИ РОБИТЕ ДЛЯ НАС ВСЕ ЩОБ МИ БУЛИ РАДІ І Я РАДИЙ ЩО СКАЧАВ САМЕ ЦЮ ГРУ ДУЖЕ ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ
Можливо я і не виграю але я знатиму що хтось виграв хтось радіє і я буду радий за того гравця що він радіє що прекрасна адміністрація наш любимий Миколай зробив дуже багато подарунків і я буду радий я буду надалі слухняний і буду допомогати новим дякую вам ви найкращі
Без допомоги ШІ ( текст без ші так як багато помилок було та без знаків коми і т.д )
Всім хорошого настрою