💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Захаров

Новий гравець
Реєстрування
19 Вер 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
1.6864693 , Віктор Захаров , 02 сервер
2.Допомагав багатьом новачкам з грою,на мене ні разу не поскаржились на форум, а також допомагав людям з грошима
3.На це свято я хотів би 35кк ігрової валюти і 1000 карб.
4.Я хотів би цей подарунок адже це повністтю покриє всі мої проблеми і негаразди.Я збираюся частину цих грошей віддати на якийсь фонд. А також це буде просто дуже приємно для мене
5.Це все написав сам, ШІ тут навіть і не пахло
6.Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12
Буду дуже вдячний за цей подарунок!🎄
🎅

Реєстрування
31 Жов 2024
Дописи
81
Реакції
34
Бали
23
  • 121972 03
  • Мало порушував правила сервера,слухав своє кервіництво НПУ, допомагав гравцям,також працював на транспортні компанії,шановний Миколай прошу тебе розглянути мій лист.Дякую.
  • хотів би Гараж,але давай автомобіль рс7,або найкрасивішу футболку від UKRAINE GTA
  • Тому що я добрий,та милий,також нізким несварусь
  • Сам писав що я бажаю
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
3 Лип 2025
Дописи
31
Реакції
11
Бали
11

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
1. Андрій Фісташка 70723 03 сервер
2. За цей рік я допоміг зловити порушників та покарати їх (залити жалобу на форум).
3. Я хотів би якусь прикольну тачку по типу Рс7
4. Тому що я граю вже 2 роки ( з переривами ). Також я опубліковав 3 відео в тікток про Вашу гру ось мій юзернейм @factrik1

Євгеній Куртов

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
109
Реакції
66
Бали
33
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 25168, Євгеній Куртов, 05 сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Особливо нічого, був адміністратором, та допомагав гравцям, також працював з двома державними організаціями, а саме ЗСУ та НПУ, в ролі слідкуючого адміністратора.
Що б ви хотіли отримати: розумію що загнув губу, але хотів би якийсь із доджів.
Чому ви маєте отримати цей подарунок: не знаю, маю бажання, то й вирішив написати, можливо пощастить.... Хоча мені рідко десь щастить.
Дякую за увагу.

Денис Романовіч

Новий гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
11
Реакції
2
Бали
6
1. Денис Романовіч #145996 01сервер
2. Допомагав новим гравцям розвиватися на сервері та хотів допомогати гравцям але не схвалили заявку на ігрового помічничка
3. BMW M5 F10 фул 5
5.Добре вів себе цілий рік!
6.Буду дуже радий отримати подарунок.
Слава Україні!
Героям слава!

Реєстрування
26 Вер 2024
Дописи
52
Реакції
36
Бали
23
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Олексій Сталкер 18588 06
Вкажіть, що хорошого ви зробил в UKRAINE GTA за цей рік.
Дорогий святий Миколай, я дуже багато допомагав рижикам на сервері, вітдавав останнє людям та ніколи не був перекуром і не обманював людей а ще привів багато друзів на проект
Що б ви хотіли отримати.
Я хотів би бум бокс мармур, але розумію що це дорого тому що не шкода)
Чому ви маєте отримати цей подарунок.
Бо як і усі гравці отримати подарунок на свято

Макси556

Новий гравець
Реєстрування
4 Жов 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
200268 Маским Дущак

Вимоги:
Маским Дущак 200268 Сервер 1
Цього року я допоміг багатьом гравцям як фінансово так і функціями гри. Також я виправив свій рейтнинг з -32 до +2.
Миколай я не требую з тебе подарунка , але якщо зможеш виконати буду дууууже радий!
Я б хотів якусь швидку машину , і 3кк
Знаєш я буду дуже вдячний за подарунок !
Дякую що прочитав!

Михайло Котермак

Петро Сагайдачний
Реєстрування
16 Вер 2025
Дописи
4
Реакції
7
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 126745 Михайло Котермак 03 Сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я вів службу у Збройних силах України на посаді старшого складу Підполконика, був чемним, не грубіянив працівникам, ніколи не брав взятки щоб не видавати повістки, завжди возив боєкомплекти щоб було чим відстрілюватись від нападників і загалом щоб у кожної організації був захист я допоміг не одній людині в цій організації чудово просуватись і старався підстроюватись під кожного але нажаль цю організацію покинув за власним бажанням, не хочу сказати що таким дуже чемним був були і порушення наприклад як їзда по формі по вч на отз але по шапці отримав і більше так не робив)
  • Що б ви хотіли отримати. Якщо чесно то ігрову валюту 100.000.000грн
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я вважаю, що старався бути чемним і в більшість випадків мені це вдавалось

Вадім Білий

Отаман
Реєстрування
21 Вер 2024
Дописи
30
Реакції
28
Бали
21
Дорогий Святий Миколаю!

Привіт! Це знову я, Вадім . Скажу чесно: цього року я поводився досить добре… ну майже завжди 😄
Я дуже чекаю на твоє свято, бо знаю ти приносиш не тільки подарунки, а й гарний настрій.

Хочу попросити в тебе одну дуже стильну і модну річ — рюкзак-гробик. Це не страшно, чесно! Він просто виглядає круто і оригінально, і я давно про нього мрію. Обіцяю носити його акуратно й з гордістю!

А ще прошу, щоб у моїх рідних було багато радості, тепла та здоров’я.
Дякую, що щороку даруєш людям диво!

З посмішкою та очікуванням,Центральна Україна Вадім Білий 167872

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
Центральна Україна Вадім Білий 167872

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Допомагав новачкам робив подарунки
Що б ви хотіли отримати.рюкзак гробик
Чому ви маєте отримати цей подарунок.тому що я думаю що команда UG добра і подарить мені рюкзак гробик

Катерина Житомирська

Красивий та врівноважений гравець
Реєстрування
21 Сер 2024
Дописи
44
Реакції
32
Бали
23
Вік
20
Напишіть свій ID нікнейм та сервер. Катерина Віталіївна 82193 04
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Була дуже чемною допомагала новачкам
Що б ви хотіли отримати. 40кк
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Бо я до помогала гравцям і в мене раптом закінчилися гроші і мені ці гроші треба для проживання
Лист має бути унікальним та без

використання ШІ.

Я давно чекаю цієї чарівної ночі, коли ти тихенько приходиш до домівок і залишаєш подарунки тим, хто вірить у добро. Я хочу звернутися до тебе з теплими словами й подякувати за те, що щороку даруєш нам радість, надію та світло. Ти нагадуєш нам, що в серці завжди має жити kindness, щирість і бажання допомагати іншим.

Цього року я старалась бути доброю слухняною до людей поруч. Я намагалась не тільки отримувати, а й дарувати — посмішки, допомогу, підтримку. І мені дуже хочеться, щоб ти знав: твої добрі справи надихають нас ставати кращими.

Якщо ти завітаєш до мене цієї ночі, я залишу для тебе маленьке частування — на каміні стоятиме печеня та свіже молоко. Я підготував це від щирого серця, щоб ти міг відпочити після своєї довгої дороги. Будь ласка, пригощайся, не соромся.

Я не прошу багато, лишень миру для всіх, здоров’я рідним і трішки казки для кожного, хто її потребує.
Дякую тобі за все добро, яке ти приносиш у світ. Нехай твоя дорога буде легкою, а серце — завжди світлим.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
20 Чер 2025
Дописи
42
Реакції
21
Бали
11
Вітаю Святий Миколай! Я Хікару Аккерман [33065] граю на 06 сервері (Подільський край) я зробив багато чого хорошого хоч і не за рік, але за той час що я грав цю чудову гру, хоча були й не дуже гарні вчинки іноді допомагав новачкам допомагав та працював у фракціях ятарався нікому не відмовляти у допомозі щоб бути справді хорошою людиною та багато ще чого. Тому я хотів би щоб ти мені подарував якусь прикольну автівку бо це моя мрія (якесь хороше авто) я хочу виконати мрію мою мрію але це дуже важко як для мене. Дякую за увагу! :) (буду радий всьому, Дуже дякую якщо справді щось подаруєш! :З)

Останнє редагування:

mukuta3442

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
1
Бали
3
Добрий день Святий Миколай мого тата тоже звати Микола
Мій айді і сервер: айді 39192 а сервер 06
цілий рік я ще не граю але за ці місяці що я грав я робив багато хороших справ
я заробив дуже багато штрафів за проїзд на червоне світло тому я хочу їх оплатити і купити авто моєї мрії
тому я хочу один мільйон будь ласка я не хочу дуже багато всього просити тому це все дякую
:ukrainegta:

Борис Яценюк

Украінець
Реєстрування
29 Гру 2022
Дописи
77
Реакції
5
Бали
11
  • 5389 Володимир Ультрас (05)
  • BMW М5 F90
  • Допомагав новачкам , допомагав людям ,ремонтував тз , Та давав гроші гравцям які просили
  • Та привів багато людей на цей проект
  • Тому що ця автівка дуже накористь зручно та швидко переміщатись по карті та я вже її дуже давно хотів
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ

Реєстрування
28 Чер 2024
Дописи
41
Реакції
9
Бали
13
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 185030 Олександр Лівий 01 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомав новачкам, Підвозив їх,поміг другу заробити гроші купити йому гелік 2022
  • Що б ви хотіли отримати. Я хотів би отримати мерседес E63S та 100 000 000 ігрової валюти.Або інший любий подарунок і я буду дуже вдячний)))
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я дуже давно мріяв про Автомобіль E63S та 100 000 000ігрової валюти
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Від Лівого до Миколая)

Метью Дефо 💎

DefosFamQ 💎|| 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
7 Вер 2022
Дописи
923
Реакції
778
Бали
113
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Лист до Святого Миколая
від гравця UKRAINE GTA

ID: 6541
Нікнейм: Метью Дефо
Сервер: 03 | Східна Україна

Любий Святий Миколаю!

Цього року я був максимально активним гравцем на улюбленому проекті UKRAINE GTA. Протягом року я зробив багато хороших і корисних справ, які, я сподіваюся, не залишилися непоміченими.

Завдяки моїй наполегливій роботі та відповідальності було відстояно велику кількість лідерок та замок. Це стало важливим внеском у стабільність та розвиток державних фракцій. Я неодноразово ініціював та долучався до нових, корисних та справді необхідних тем, які суттєво покращили роботу держ.структур і підвищили якість гри.

З самого початку мого перебування на проекті я активно залучався до його розвитку:
- пропонував велику кількість ідей щодо покращення;
- створював велику кількість документів для форуму та організацій, деякі й досі несуть сенс (клац | клац);
- детально розглядав системи та співпрацював для покращення їх;
- багато спілкувався з вищою адміністрацією щодо змін та вдосконалень;
- змінив підхід оформлення форуму на багатьох серверах;
- неодноразово допомагав новачкам та гравцям (як і звичайним гравцем, так і адміністратором).

Завдяки моїй ініціативності було додано багато нових важливих систем, запропонованих мною через форум і приватні обговорення. Я завжди намагався зробити сервер кращим, цікавішим і зручнішим. Моя активність, підтримка проєкту та значна кількість донату також стали частиною мого внеску у його розвиток.

І тепер я хотів би попросити в Тебе подарунок, який б гарно замотивував надалі вдосконалювати проект - Mercedes CLS63 AMG Limited Edition.

Чому саме я маю його отримати? Бо я багато співпрацював і вклав у проєкт не тільки свій час, а й ідеї, енергію та розвиток багатьох фракцій. Я прагну й надалі підтримувати та покращувати сервер, тому такий подарунок став би для мене не просто машиною, а великою мотивацією, що моя праця цінується.

Невеличкий віршик для Святого Миколая

Святий Миколаю, до Тебе звертаюсь ✨
За рік на проєкті я дуже стараюсь 💪
Лідерки втримав, фраку підняв 🎖️
Проект по можливості я розвивав 🚀

Системи, покращення - все надавав 🧩
З адмінами часто спілкування я мав 💬
Щоб сервер ріс, щоб було всім окей 🌱
Вкладав я і час, і донат, і купу ідей 🔥

Тож прошу Тебе у цю ніч чарівну 🌙
Подарунок цікавий, машину одну 🚗
Нехай мені дістанеться, мов знак поваги ⭐
Mercedes CLS63 AMG Limited Edition - красень без вади 😍

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Вася Менюк

Новий гравець
Реєстрування
14 Тра 2025
Дописи
2
Реакції
1
Бали
4
Святий Миколайку, я пишу тобі листа,

Бо в мене, чесно кажучи,

Є справа непроста.

Я цілий рік старався —

Не бився, не матюкався

(ну… майже… трохи… інколи 😅).

Тож маю я бажання —

Таємне, як секрет:

Мені би “Порш Каєн”,

Щоб бачили сусіди —

Ого, який портрет!

І ще п’ять мільйончиків

На добрі всі діла —

Щоб я не рахував копійки,

А душа цвіла.

Якщо це забагато —

То ти мене прости,

Я знаю, що чудеса

Ти можеш принести!

Федя Батурінець

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Бер 2025
Дописи
459
Реакції
646
Бали
113
Від Феді Батуріньця 03 сервера 110995
Вітаю
Цього року на Ukraine GTA я старався робити сервер трошки кращим. Помагав новачкам коли вони губились або не знали шо робити, Підвозив їх і та далі . Старався не конфліктувати ні з ким, грати чесно і підтримувати нормальну атмосферу, шоб всім було комфортно. Брав участь в івентах, бував активним коли міг.
Розвивав ГОС був на керівних посадах

Шо би я хотів отримати?
я вірю в Диво тому прошу Святого Миколая

Подариьти мені Ігрову валюти буду вдячний за все але мрію про 100 кк
Чому думаю шо заслуговую?
Бо я реально Легенда 03 . не на свій розусд а на росуд гравців до мене приходять отримати пораду допомогу
і просто гарно провести час я стояв за цей рік на дуже гарних посадах і там проявляв себе компететно

мав довіру на замку від ГС гос в 14 років. Але я не ідеальний я такжо людина я робив помилки але намагавься вибачитись

Я ПІДГОТУВАВ ВІДЕО СНИЗУ ПРОШУ ПОДИВИТИСЬ!!!

Дякую за можливість взяти участь у цьому розіграш

ОСЬ ВІДОС

це моя історія на МТА

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Федя Батурінець 110995, 03 сервер Східна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Вище В відео і В листі
  • Що б ви хотіли отримати: Вище написане в листі і в відео
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Вище написане в листіі і відео
    Писав все сам!

Останнє редагування:

Максим Бенз

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
1
Бали
6
1)Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. - 236824, нік - Максим Бенз, серв 01
2)Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. - я працював, допомагав людям матеріально(гроші, ремки), більше нічого такого (не довго граю)
3)Що б ви хотіли отримати. - Хотів би отримати 2 мотоблока.
4)Чому ви маєте отримати цей подарунок. - Тому що набридло працювати самою, понатерав мозолі.​

Артем0_0

Козак
Реєстрування
15 Лис 2024
Дописи
9
Реакції
5
Бали
6
1.Джонні Азовець. 111850. 03.
2.допомагав далекобійникам ремонтував підвозив допомагав інколи друзям виконувати бп коли вони просили інколи допомагав новачкам з почятком( а ці новачки оказувалися прошарені і на наступний день їх баив на дорогих авто та в дорогих скінах) )
3.дуже мрію про вертоліт MD 500 бо нажаль я не виконую бп і не мав змоги купити віп пропуск(. або Блакитний плямистий ведмедик на +250кг)) 4.я розвиваюся знову почяв частіше грати. Я використовую заробіток лохина. в мене є квадрочикл якого мені не вистачяє. а також мені не вистачяє кілограм зі собою оскільки є сємєчкі лохини добриво та вода. або вертоліт щоб я зміг скоріше робити всі свої дії по типу закуплятися добривами та насінням . Буду Дуже радий якшо мені Миколайчик принесе щось одне або ці два подарунки)

Ваня Гоуст

Козак
Реєстрування
28 Лют 2025
Дописи
12
Реакції
12
Бали
8

Святому Миколаю Від Вані Гоуста

Так як цього року я дуже старався,30.01.2025 я почав свій шлях в UKRAINE GTA , за цей рік я вспів багато що зробити, відсояти термін на майорці в ЗСУ,купити бізнес,купити авто, також цього року я робив не менше добрих справ а саме багато допамагав гравцям як новачкам так і досвідчиним гравцям,дарував подарунки друзям, давав гроші тим хто просив, підвозив нових гравців так як колись я був такий самий. У святого Миколая Прошу не дуже багато але й не мало,надіюсь що наш дорогий Миколай дуже багатий) так як не мало гравців хоче получити якийсь подарунок,мені б було дуже приємно якщо б святий Миколай обрав саме мене)

В Миколая Прошу:

Ігрову Валюту: 5.000.000

Автомобіль: Porshe Cayenne 2009 року випуску.Білий Або чорний щоб так швидко їздив не наче куля прилетіла

Більше нічого мені не потрібно так як решту побажань хочу купити сам бо розумію шо в миколая гаманець не резиновий)

Граю на найкращому сервері а саме 02 Західна Україна

Мій нікнейм та айді: Ваня Гоуст [6876925

А ось для тебе віршик

Гримить «Порш» Каєн — вітер в вуха,
Від Миколая дивна втіха:
Замість цукерок в мішку важкому —
П'ять лямів, щоб мріять на новому каєні.

Дуже надіюсь шо саме я буду переможцем)

З Повагою: Ваня Гоуст до Святого Миколая:)

Підпис:
5B836C3D-708C-4EF2-B27A-8349F8A445E3.jpeg

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі