💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимур Химовичи

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Реєстрування
13 Вер 2025
Дописи
37
Реакції
13
Бали
13
Дорогий Святий Миколаю!

Пише тобі Кирило Сахура, ID 26362 (Подільський край).
У цьому році на сервері UKRAINE GTA я намагався поводитися чесно та приносити користь іншим. Допомагав новим гравцям розібратися з основами, показував їм важливі місця, підтримував у перших завданнях та ділився тим, що мав.

Я хочу попросити в тебе одну велику мрію фуру.
Цей транспорт для мене не просто забаганка. Він допоможе мені заробляти більше, швидше доставляти вантажі та продовжувати допомагати іншим гравцям, як я робив увесь рік. Я вірю, що заслужив шанс отримати цей подарунок, бо завжди старався створювати навколо себе хорошу атмосферу та підтримувати сервер.

Буду дуже вдячний, якщо зможеш здійснити моє бажання.

З повагою і найкращими побажаннями,
Кирило Сахура 26362 (Подільський край)

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Кирило Сахура 26362 (Подільський край)
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам, заробляв гроші
  • Що б ви хотіли отримати. Фуру амерекану желательно
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.За цей рік я допомагав новачкам освоюватися на сервері, підказував правила, проводив по місту та підтримував у перших завданнях. Також часто допомагав гравцям заробити, ділився порадами та роботою.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Останнє редагування:

Костя Скілет

Новий гравець
Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
43
Реакції
4
Бали
13
Костя Скілет
Допомагав людям дістати ще що їм було важко і це робив по низу ринка
https://www.tiktok.com/video/7580077967754284299 глянь
Бо був плюс мінус чесним
Від твого любимого Скілета
П. Св*ятому Миколаю

Реєстрування
27 Гру 2024
Дописи
49
Реакції
18
Бали
13
  • Нікіта Хоффман 31955 06
  • я служив в НПУ ЗСУ допомогав новим гравцям дуже мало порушував правила гарно вів себе
  • Що б ви хотіли отримати. бумбокс графіті гвинтокрил 100кк та 1к карбонавців та скін крик
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. я був чемний та дуже гарний дуже гарно вів мало порушень

Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
21
Реакції
6
Бали
8
Добрий вечір любий Святий Миколай
ID 46993 Діма Териця сервер 04
  • допомагав новачкам давав гроші підвозив був поліцейським до 6-7 рангом
  • я хочу 6-мільйонів на машину нову та 2 слот для машини
  • в мене машина їде 100 отдам її новачку якомусь

Михайло Остапчук

Новий гравець
Реєстрування
23 Лис 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
3
1.Михайло Остапчук
2. 62360
3. 05 Сервер

Лист до Святого Миколая

Дорогий Святий Миколаю!
Цього року я старався бути щирою людиною, допомагати іншим і робити світ трохи кращим.

Я дуже чекаю на це свято, бо воно наповнює дім теплом, вірою й казкою.
Маю до тебе маленьке прохання. прийде чи ні алє все одно напишу свої проханя

1. Щоб закінчилась Війна
2. Bmw m5 f10
А ще прошу миру для України, здоров’я всім і в кожному домі.
А також в свої 18 років міцно обороняв м.Херсон та на разі вже вже не війсковий зараз прото відпочіваю від цього всього
Дякую тобі за доброту і за те, що щороку твориш для нас диво.
Обіцяю й надалі бути старанним та робити хороші вчинки.

З любов’ю
Михайло

Вподобайка Цитата Відповісти

Тимур Химовичи

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Святий моколай подай на прапитаниє хатяби 10-25кк пажалуста ели 5в90 не кс хатяби сток я буду лучшим "наверна"
а єсли па чеснаму я мечтаю бугатату я в тебя веру миколаю я не знаю де ти вазмеш де стока денег на всех но я в тебя верю братуха
я буду на нем таксавать за денги кароче братуха дай мне бугатату ели 50кк

мой ник Тімур Химович айди 47832 05 сервер

Xto_333

Новий гравець
Реєстрування
27 Лис 2025
Дописи
3
Реакції
1
Бали
6
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер 62502 , Рево Самп 05
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Я граю не довго десь 1 мисяць дуже добрий допомагаю новачкам і друзям та людям в клані я дуже добра людина
Що б ви хотіли отримати: теслу семі або якийся бізнес
Чому ви маєте отримати цей подарунок: я хочу надалі допомагати новачам но гроші кінчаються
Лист має бути унікальним та без використання ШІ

Анатолий Узбековичь

Новий гравець
Реєстрування
16 Лип 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
1)

Реєстрування
22 Лип 2024
Дописи
27
Реакції
21
Бали
13
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:Дмитро Метан 6836621\ Захар Усик 6813850\ 02 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:Разом Захаром ми у цей рік поводились чемно стали на офіцерські посади в ЗСУ та спільно виконували свої завдання.Багато чого навчили новобранців які прибували до нас та робили з них справжніх воєнів.
  • Що б ви хотіли отримати:Дмитро Метан-Tesla Semi.Захар Усик-Porsche Taycan.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок:Тому що саме ми придумали неймовірний сценарій для відео Миколаю.Було потрачено не мало роботи саму найбільшу частину зайняв сценарій тому що він мав бути продуманим чудовим для перегляду
    P.S: Насправді мені дуже мподобалось відео
    Ось саме відео:Лист до Миколая

Сергій Савчук.

꧁༺𝔸𝔽𝕂 ale v dushі tut ☺ ༻꧂
Реєстрування
18 Сер 2024
Дописи
62
Реакції
21
Бали
13
Мій нікнейм та дані:
Нікнейм: Сергій Савчук
ID: 94864
Сервер: 03

Що хорошого я зробив в UKRAINE GTA за цей рік:
Цього року я намагався бути активним, відповідальним та корисним гравцем для сервера. Допомагав новачкам розібратися з механіками гри та правилами, підтримував дружню атмосферу, завжди грав чесно. Брав участь у подіях сервера, допомагав іншим гравцям та робив усе можливе, щоб гра була цікавою, комфортною та приємною для всіх.

Що я хотів би отримати:
Я б дуже хотів отримати BMW M5 F90.

Чому саме я маю отримати цей подарунок:
Для мене UKRAINE GTA — це не просто гра, а частина спільноти, де я проводжу багато часу та хочу і далі розвиватися. Отримання цього подарунка стало б для мене великою мотивацією бути ще активнішим, більше допомагати іншим гравцям та брати участь у житті сервера. Обіцяю використовувати подарунок чесно, з користю для гри та на благо спільноти.

Анатолий Узбековичь

Новий гравець
Реєстрування
16 Лип 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4

Вимоги:
1)89989,Анатолий Узбековичь 04
2)за цей рік я и допомагав гравцям но були порушення я це не приховую кажу як є але я виправився перестав порушувати правила став чемним гравцем підказував новачкам як краще робити де краще працювати бувало допомагав фінансово по можливості
3) не хочу просить щось дороге унікальне що подаруєш мені святий Миколай тому і буду дуже радий все одно краще ніж нічого
4)я не кажу що заслуговую на подарунок але було би приємно і підняло би святковий настрій)

Останнє редагування:

Кіріл Неон♡

Активний
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
203
Реакції
167
Бали
88
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 2366, Кіріл Неон, 04 <3
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав гравцям у складні моменти, звільняв місто від поліції та також нікого не ображав (майже)
Що б ви хотіли отримати. M5 CS
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я чемна людина яка завжди дуже радісно ставиться до своїх нових подаруночків)

Привіт шановний Святий Миколайчик. Мене звати Кирило, мені 14 рочків. Проживаю у м. Хмельницькому та дуже добре навчаюся. Найвища оцінка в мене з інформатики, бо я розумник. Хочу дуже сильно отримати собі цю автівку так як це моя мрія та я її буду берегти як себе. Хочу її зробити у чорному потужному кольорі тому що він мені подобається. У цьому році я був чемний, слухався вчителів, рідних та друзів. Я знайшов чудових друзів які мене можуть пітримати у самій складній хвилині.
З повагою Кіріл Неон❤️

Дмитро Духовний

Лідер НПУ || Південна Україна
Лідер
Реєстрування
5 Січ 2025
Дописи
83
Реакції
193
Бали
78
Шановний Св'ятий Миколаю!
Цей листи відсливає лідер УЗ Віктор Шефович.Цього року я був досить слухняний,чесний але не бувало без криків сварок та недорозумінь.Але цього року я зробив багато хороших справ праця на державу,допомога новичка як в фракції так і поза.

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Віктор Шефович 3173,05 Південна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
Допомога новачкам в фракціях,робота на держ.структурах також лідер Укрзалізниці!
Допомога друзям,навчання кадетів в держ.структурах.

• Що б ви хотіли отримати.Я б хотів попросити Вас попросити:Mercedes-Maybach Pullman на невеличких деталях чорного кольору,а також 20 мільйонів для преміювання та власних розтрат
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Я давно мріяв про такий автомобіль,нажаль в мене нема часу для програння стіки щоб дозволити це собі.Я дуже очікую та надіюсь на цей подарунок)
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.Виконано.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.Виконано

Dimon Pon

Козак
Реєстрування
27 Лют 2024
Дописи
37
Реакції
10
Бали
11

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 150060, Дімон Пончик, 01 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. в цьому році, я скромно допомагав новачкам і вінансово, і давав поради як іде заробити.
  • Що б ви хотіли отримати. DAF XF CHRISTMAS або
  • Mercedes-Benz G63 6x6
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. ну Даф щоб давати за копійки новачкам фармити
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Назар Тарасюкк

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1.6841726. Назар Тарасюк. 02
2. Я помогал Друзям с разведкой помогал людям с их проблемами.
3. Святой Николай Хочу быть всегда здоровым и у меня есть мечта БМВ Е60 прокачку я знаю это невозможно...
4. Я все старался сделать чтоб получить и это моя мечта и я Люблю Гта Укреин:)
:ukrainegta:від чирого серця від Назара:ukrainegta:

Реєстрування
21 Тра 2025
Дописи
23
Реакції
13
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 32902 Назар Ходзюк 06
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. в цьому році я більшу частину працював в ЗСУ я був на посаді інструктора я допомагав новобранцям розібратися як працює ЗСУ також допомагав країні коли були дуже жорсткі напади відбивалися з останіх сил но у нас це вийшло також було проведено багато патралювань поза робочої зміни в нічну пору та під час них було збито чи мало дронів аби жителі жили спокійно також не в час робочої зміни допомагав людям з інформацією що як де знайти допомагав фінансово якщо вони просили також був дуже чемним хлопчеком та навіть жертував новим станом свого автомобілю щоб працівники НПУ могли догнати право порушника особисто я дотримуюсь всіх законів нашої держави та вчасно сплачую штрафи я звісно святий то штрафи теж є на даний момент я звільнився з ЗСУ але так само залишився дуже хорошим та віжливим хлопчиком але з часом маю намір вступити до СБУ щоб ще більше допомагати людям в майбутньому
  • Що б ви хотіли отримати.Святий Миколай я б дуже хотів отримати бумбокс графіті
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок я дуже добрий та спокійний хлопчик я буду радувати людей навколо не дивлючись на стан в країні бо навіть малі та не замітні дії роблять день кращими і я обіцяю не буду слухати піснів з матюками

Хокор

Новий гравець
Реєстрування
9 Жов 2025
Дописи
18
Реакції
1
Бали
8
55033 Олександер Хокор 05 сервер
допомагав друзям, поміг купити першу машину граю менше року
хочу rs6 або rs7
не має швидкої машини
сам писав

Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
9
Реакції
3
Бали
8
  • Володимир Коломойскийй 43206, Подільський Край .
  • я підняв економіку в UKRAINE GTA за цей рік зробив багато донату з цілью що якась частина піде на зсу .
  • Mercedes-AMG G63 2022 на завжди
  • я багато зробив для 5 і 6 сервера і прошу дуже дуже сильно на подарунок
  • Будь ласка я надіюсь на диво
  • З повагою до Святого Миколая ))

Останнє редагування:
Реєстрування
13 Жов 2023
Дописи
6
Реакції
10
Бали
6
  • Дорогий Святий Миколай!
    В цьому році я був чемний, але почав менш старано вчити уроки. Я люблю грати в ігри, а особливо в UKRAINE GTA.

6794412, Ярослав Тхорук, Західна Україна (02)
  • На 02 я граю не багато, але вступив у фракцію ДКВС, підвищуюсь. Був на майорці ЗСУ 05, та добре відстояв свій термін. Мені подобається цей проєкт, тому що він насичений емоціями, друзями та теплотою.
  • Я хочу не багато, 1кк, 50 карбованців та якесь початкове авто, тому що до ДКВС треба якось добератись.
  • Я новачок на цьому сервері, і я б хотів одтримати міні буст на старті.
  • З повагою до Святого Миколая))

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі