Розглянуто Наразій Климюк/ОСК родичів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Моріарті Закон

Новий гравець
Реєстрування
1 Лют 2023
Дописи
13
Реакції
2
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Наразій Климюк
2. Особистий нікнейм: Моріарті Голубец
3. Суть скарги:ОСК родичів
4. Особисті докази (скриншот/відео): Скріншот
5. Дата порушення:20.04.2023

Назар Катана

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
107
Реакції
37
Бали
31
Образ я тут не вижу він мене спровукував покажи повну переписку. Де ви мене обзиваєте ****************************ом, долба*бом, не образованим *********************м, і щоб я пизд** в мокву за то що я писав на рус мові. Так картина буде обєктивна + ти мене тоже не раз обзивав. А так тут образ нема я не писав що він такий-то.

Назар Катана

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
107
Реакції
37
Бали
31
Дуже жаль що у мене по якись причині перестали сохронятисі скріни. Зараз яб показав хто тут злодій а хто жертва

Останнє редагування:

Homka

Новий гравець
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
4
Реакції
1
Бали
3
Образ я тут не вижу він мене спровукував покажи повну переписку. ОтДе ви мене обзиваєте ****************************ом, долба*бом, не образованим *********************м, і щоб я пизд** в мокву за то що я писав на рус мові. Так картина буде обєктивна + ти мене тоже не раз обзивав. А так тут образ нема я не писав що він такий-то.
Він обізвав половуну людей в чаті і я йому щось сказав після того як він почав обзивати моїх батьків я це терпіти не буду якщо мало доказів що він це почав можем спитати у всього чата і після того як я сказав що за образи напишу на тебе скаргу він написав що нас обох забанять бо я йому отвітив щоб він закрив рот в сторону моїх батьків

Homka

Новий гравець
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
4
Реакції
1
Бали
3
Він обізвав половуну людей в чаті і я йому щось сказав після того як він почав обзивати моїх батьків я це терпіти не буду якщо мало доказів що він це почав можем спитати у всього чата і після того як я сказав що за образи напишу на тебе скаргу він написав що нас обох забанять бо я йому отвітив щоб він закрив рот в сторону моїх батьків
Це ще не все ще він обзивав дівчинку казав що перед ним адміни вибачались на колінах що вони його колись забанили на 30 днів і я вже напевго знаю чому напевно був такий самий випадок як зараз

Назар Катана

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
107
Реакції
37
Бали
31
Ех на цих скрінах щось ви мене ображаєте а не я вас і щось ви хомка не такій безобідний!
Screenshot_39.png
Screenshot_37.png
Screenshot_36.png

Назар Катана

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
107
Реакції
37
Бали
31
Це ще не все ще він обзивав дівчинку казав що перед ним адміни вибачались на колінах що вони його колись забанили на 30 днів і я вже напевго знаю чому напевно був такий самий випадок як зараз
Там був інакший випадок. І я таке не писав що він на колінах вибачався в один із скрінів видно що я пишу інакше. І адмін забанив мене нечайно вибачевся і ми поладили і розійшлися.

Homka

Новий гравець
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
4
Реакції
1
Бали
3
Ех на цих скрінах щось ви мене ображаєте а не я вас і щось ви хомка не такій безобідний!Переглянути вкладення 59771Переглянути вкладення 59772Переглянути вкладення 59773
Що ти не закскрінив як ображав дівчинку, батьків інших людей і так далі? ти себе хочешь жертвою виставити хоя ти це все почав якщо би ти нічого не казав про моїх батьків цього би не було, я хочу лише правди щоб таким як ти таке з рук не сходило, потім опять будеш борзий казати що ти унизив когось або що адміни знову вибачались я ненавиджу таких людей

Назар Катана

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
107
Реакції
37
Бали
31
Що ти не закскрінив як ображав дівчинку, батьків інших людей і так далі? ти себе хочешь жертвою виставити хоя ти це все почав якщо би ти нічого не казав про моїх батьків цього би не було, я хочу лише правди щоб таким як ти таке з рук не сходило, потім опять будеш борзий казати що ти унизив когось або що адміни знову вибачались я ненавиджу таких людей
Да да я такого не писав що я унизив адміна. Давай начне з початку як це началося. Я зайшов і написав хто продає МАН? Ви написали щоб я не купував я написав чого, ви там росказували що він *********************************** ітд я написав "то що газель ліпша?" ви написали так я написав що я на Атб таксамо заробляю тіп відписав що най я жду на*** і най граю на АТБ. Я ще якісь факти казав і якись тіп написав "+ кому *********************************** на Климюка" ви поставили плюси я сказав що якщо вам було б пох ви би тут не периписувались. Ти написав що я школьник клоун мені 8 років і чого я лізу до дівчини що просто мені всі єбл** зломають. Після чого я написав то що було в скріні. Потім началась мусорка з твого рота в мою стороную. І якщо це згадати то ви перші начали конфлікт, такщо булаб совість тобі таке писати!

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець

На розгляді!

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Гравця Наразій Климюк 117846 буде покарано за Образу рідних
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі