Моріарті Закон
Новий гравець
- Реєстрування
- 1 Лют 2023
- Дописи
- 13
- Реакції
- 2
- Бали
- 3
Він обізвав половуну людей в чаті і я йому щось сказав після того як він почав обзивати моїх батьків я це терпіти не буду якщо мало доказів що він це почав можем спитати у всього чата і після того як я сказав що за образи напишу на тебе скаргу він написав що нас обох забанять бо я йому отвітив щоб він закрив рот в сторону моїх батьківОбраз я тут не вижу він мене спровукував покажи повну переписку. ОтДе ви мене обзиваєте ****************************ом, долба*бом, не образованим *********************м, і щоб я пизд** в мокву за то що я писав на рус мові. Так картина буде обєктивна + ти мене тоже не раз обзивав. А так тут образ нема я не писав що він такий-то.
Це ще не все ще він обзивав дівчинку казав що перед ним адміни вибачались на колінах що вони його колись забанили на 30 днів і я вже напевго знаю чому напевно був такий самий випадок як заразВін обізвав половуну людей в чаті і я йому щось сказав після того як він почав обзивати моїх батьків я це терпіти не буду якщо мало доказів що він це почав можем спитати у всього чата і після того як я сказав що за образи напишу на тебе скаргу він написав що нас обох забанять бо я йому отвітив щоб він закрив рот в сторону моїх батьків
Там був інакший випадок. І я таке не писав що він на колінах вибачався в один із скрінів видно що я пишу інакше. І адмін забанив мене нечайно вибачевся і ми поладили і розійшлися.Це ще не все ще він обзивав дівчинку казав що перед ним адміни вибачались на колінах що вони його колись забанили на 30 днів і я вже напевго знаю чому напевно був такий самий випадок як зараз
Що ти не закскрінив як ображав дівчинку, батьків інших людей і так далі? ти себе хочешь жертвою виставити хоя ти це все почав якщо би ти нічого не казав про моїх батьків цього би не було, я хочу лише правди щоб таким як ти таке з рук не сходило, потім опять будеш борзий казати що ти унизив когось або що адміни знову вибачались я ненавиджу таких людейЕх на цих скрінах щось ви мене ображаєте а не я вас і щось ви хомка не такій безобідний!Переглянути вкладення 59771Переглянути вкладення 59772Переглянути вкладення 59773
Да да я такого не писав що я унизив адміна. Давай начне з початку як це началося. Я зайшов і написав хто продає МАН? Ви написали щоб я не купував я написав чого, ви там росказували що він *********************************** ітд я написав "то що газель ліпша?" ви написали так я написав що я на Атб таксамо заробляю тіп відписав що най я жду на*** і най граю на АТБ. Я ще якісь факти казав і якись тіп написав "+ кому *********************************** на Климюка" ви поставили плюси я сказав що якщо вам було б пох ви би тут не периписувались. Ти написав що я школьник клоун мені 8 років і чого я лізу до дівчини що просто мені всі єбл** зломають. Після чого я написав то що було в скріні. Потім началась мусорка з твого рота в мою стороную. І якщо це згадати то ви перші начали конфлікт, такщо булаб совість тобі таке писати!Що ти не закскрінив як ображав дівчинку, батьків інших людей і так далі? ти себе хочешь жертвою виставити хоя ти це все почав якщо би ти нічого не казав про моїх батьків цього би не було, я хочу лише правди щоб таким як ти таке з рук не сходило, потім опять будеш борзий казати що ти унизив когось або що адміни знову вибачались я ненавиджу таких людей