Відмовлено Нарушения НПУ прошу расмотреть это ЗГА. ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

UKRДмитрий

Козак
Реєстрування
30 Тра 2026
Дописи
8
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Дмитрий Анатолевич
2. Нікнейм порушника: Андрий Талькович
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Я, Дмитрий Анатольевич , звертаюся з проханням провести службову перевірку щодо неправомірних дій працівника НПУ Андрія Тальковича та притягнути його до відповідальності.

Опис ситуації та порушень:

• Відмова у реалізації законних прав та образа честі й гідності: Під час затримання я реалізував своє законне право та звернувся до працівника поліції з проханням викликати адвоката та лікаря. На це поліцейський Андрій Талькович відмовив, заявивши, що вони мені «не належать, оскільки я неадекватна особа». Дане висловлювання є прямою образою моєї честі та гідності, адже жодних підстав для таких висновків я не давав і поводився стримано. Працівник поліції грубо порушив норми професійної етики.
  • Застосування фізичної сили та перевищення службових повноважень: Перебуваючи вже в затриманому стані (у кайданках), я зазнав фізичного насильства — поліцейський Андрій Талькович завдав мені удару, що є прямим перевищенням службових повноважень та застосуванням безпідставного насильства щодо беззахисної особи.
  • Порушення процесуального порядку (NonRP): Після зазначених дій співробітник посадив мене до камери / затримав без належного відіграшу процесуальних дій та дотримання визначеної законом процедури (RP-процесу).

Вимоги:

1. Прийняти скаргу до розгляду та призначити службове розслідування щодо дій поліцейського Андрія Тальковича.
  2. Запитати та переглянути відеофіксацію з боді-камери
  3. Притягнути працівника до дисциплінарної / кримінальної відповідальності за перевищення повноважень, халатність та правопорушення.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
1.17 и 1.19 тим время

6. Дата порушення: 13.08.2026

Дмитро Дрейк

Ст. Адміністратор | Південна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
224
Реакції
165
Бали
88
Вітаю, не раджу писати скарги за допомогою Штучного Інтелекту, краще писати самому(моя порада).

Стосовно вище перерахованих "Порушень", то скажу так:

1. "Відмова у реалізації законних прав та образа честі й гідності" - на відкаті працівника НПУ прекрасно видно, як він вам і в голосовий і в звичайний чат писав про реалізацію ваших прав, але Ви не говорили чи хочете ви приватного чи державного адвоката. Так, ви писали про те що хочете адвоката, але він у Вас не раз питав про те, якого саме вам потрібно!! Тому це не порушення, бо він розцінив це, як відмову від адвоката.

2. "Застосування фізичної сили та перевищення службових повноважень" - Навіть на вашому відкаті видно і чути слово "Откат", яке згадно правил Ukraine GTA:
6.17. "Відкат" - слово в OOC чат - скасовує одну дію або всю RP ситуацію. Використовується, якщо ситуація трапилась випадково або якщо RP ситуація не може відбутись із-за певних причин.
Тому тут порушень зі сторони гравця теж не бачу.

3. "Порушення процесуального порядку (NonRP)" - На відкаті працівника все було згідно канонам РП, ніяких порушень я не бачу.

Відмовлено!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі