UKRДмитрий
Козак
- Реєстрування
- 30 Тра 2026
- Дописи
- 8
- Реакції
- 5
- Бали
- 8
1. Ваш нікнейм: Дмитрий Анатолевич
2. Нікнейм порушника: Андрий Талькович
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Я, Дмитрий Анатольевич , звертаюся з проханням провести службову перевірку щодо неправомірних дій працівника НПУ Андрія Тальковича та притягнути його до відповідальності.
1.17 и 1.19 тим время
6. Дата порушення: 13.08.2026
2. Нікнейм порушника: Андрий Талькович
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Я, Дмитрий Анатольевич , звертаюся з проханням провести службову перевірку щодо неправомірних дій працівника НПУ Андрія Тальковича та притягнути його до відповідальності.
Опис ситуації та порушень:
- Відмова у реалізації законних прав та образа честі й гідності: Під час затримання я реалізував своє законне право та звернувся до працівника поліції з проханням викликати адвоката та лікаря. На це поліцейський Андрій Талькович відмовив, заявивши, що вони мені «не належать, оскільки я неадекватна особа». Дане висловлювання є прямою образою моєї честі та гідності, адже жодних підстав для таких висновків я не давав і поводився стримано. Працівник поліції грубо порушив норми професійної етики.
- Застосування фізичної сили та перевищення службових повноважень: Перебуваючи вже в затриманому стані (у кайданках), я зазнав фізичного насильства — поліцейський Андрій Талькович завдав мені удару, що є прямим перевищенням службових повноважень та застосуванням безпідставного насильства щодо беззахисної особи.
- Порушення процесуального порядку (NonRP): Після зазначених дій співробітник посадив мене до камери / затримав без належного відіграшу процесуальних дій та дотримання визначеної законом процедури (RP-процесу).
Вимоги:
- Прийняти скаргу до розгляду та призначити службове розслідування щодо дій поліцейського Андрія Тальковича.
- Запитати та переглянути відеофіксацію з боді-камери
- Притягнути працівника до дисциплінарної / кримінальної відповідальності за перевищення повноважень, халатність та правопорушення.
6. Дата порушення: 13.08.2026