Розглянуто На розгляд адміністратору

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
84
Реакції
23
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Ярослав Мілєєвський
  2. Особистий нікнейм: Даня Боднар
  3. Суть скарги: Даний адміністратор майже у всіх скаргах якшо хтось написав коментар то він пише шо якшо не повний фрапс то він скаргу відмовить на другий раз я фрапс тільки включив якшо є повний фрапс там де я провокував то хай покажуть і хай не пише він шо проведуть бесіду бо бесіда їм нічого не допомагає вони матюкаються багато позволяють, стріляють без причини а адміністратор робить винних гравців бо вони неправильно фрапс кидають я знімаю фрапс з бендікам і тільки бачу беспредєл зразу включаю відео не вмію обрізати скажу чесно і догану давно я не бачив шо видають а догану треба видавати бо бесіди нічого не допомагають тому прошу щоб адміністратор Ярослав Мілєєвський винних гравців не робив і видавав деколи догану або нормально проводили бесіду шоб парцівники фракцій допомагала ця бесіда і щоб кроми Ярослава Мілєєвського хтось передивлявся скаргу і бачив як він відписує і чи може бути обрізаний фрапс бо Андрій Мажор хоть видає попередження а не тільки проводить бесіду. Дякую за розуміння!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць 1
  5. Дата походження: 25.02.2024

Олексій Безсонов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
668
Реакції
193
Бали
103
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Адміністратор розглянув скаргу вірно, оскільки тоді дійсно був код 4. Також мені надали докази як ви незадовго до цього розтріляли працівника НПУ по дорозі на вч. Тому із працівниками бесіду провели, в подальшому вже буде видаватись покарання.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі