Кіра Рукотряс
Козак
- Реєстрування
- 9 Сер 2023
- Дописи
- 84
- Реакції
- 23
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: Ярослав Мілєєвський
- Особистий нікнейм: Даня Боднар
- Суть скарги: Даний адміністратор майже у всіх скаргах якшо хтось написав коментар то він пише шо якшо не повний фрапс то він скаргу відмовить на другий раз я фрапс тільки включив якшо є повний фрапс там де я провокував то хай покажуть і хай не пише він шо проведуть бесіду бо бесіда їм нічого не допомагає вони матюкаються багато позволяють, стріляють без причини а адміністратор робить винних гравців бо вони неправильно фрапс кидають я знімаю фрапс з бендікам і тільки бачу беспредєл зразу включаю відео не вмію обрізати скажу чесно і догану давно я не бачив шо видають а догану треба видавати бо бесіди нічого не допомагають тому прошу щоб адміністратор Ярослав Мілєєвський винних гравців не робив і видавав деколи догану або нормально проводили бесіду шоб парцівники фракцій допомагала ця бесіда і щоб кроми Ярослава Мілєєвського хтось передивлявся скаргу і бачив як він відписує і чи може бути обрізаний фрапс бо Андрій Мажор хоть видає попередження а не тільки проводить бесіду. Дякую за розуміння!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць 1
- Дата походження: 25.02.2024