Розглянуто Неадекватність + порушення!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
277
Реакції
236
Бали
63
1. Амір Алієв [ 96457 ]
2. Мірай Соната ( 38245 )
3. НПУК
4. Якщо коротко; приїхав здався будучи в розшуку , але все почалося як завжди ( згаяли мій час коп-працівниця ) ... все мені потрібно казати працівниці, і ще попри того вона знову обшук провела (з мого дозволу ) увага!!! не зірвавши маску і окуляри.Потім я за вимогою запрохав у неї старшого адекватнішого працівника,він зявився,але вона знову!!! Вмішувалася в розмову перебиваючи майора тощо + чат ,,поведенние даной сотрудници ето что-то,,! Як я зрозумів з нею хоч мирно ,хоч не мирно- вона всеодно буде творити ,, так как ей хочетца ,,
5. Доказ:
1)
тайм коди: 0:39(за моюєю згодою обиск ,но не сняли очки и маску-видеть паспорт и не удостоверевшись то ето я а именно: закритое лицо очки не сорвала,не сняла она произвела обиск) 1:57 (а саме маску вважає що не потрібно зривати -кажучи що де це написанно?я должен занть или она о том что нада удостовериватца в личности задержанного?) 2:50(до цього предьявила ксиву-щас говорит я навіть не перетиналася не де з вами,потом вона без маски -каже що в ній і я незнаю хто вона .тоді запитання чию ксиву вона мені давала?і на яких підставах зарештовували?я вже не кажу що ксиву я вже у підвалі побачив-хоча сам приїхав мирно здався) ) 3:44 серйозність розмови майора вже а саме як офіцер спілкується і з якою інтонацією
2)
тайм коди: 0:08( я будучи в кайданках кажу на рівні очей ,в свою чергу майор -цитирую,,размечьтались,,говоре 0:39 (чат+влазіння капітаном в розмову відволікаючи громадянинна і майора) 0:54 9я вже не маю права капітан каже чого я бажаю,хоча я по требуванні прохав) 1:20-1:56(майор сказав не вмішуватися+чат от капітанна образа ,тролінг ,провокація,і т.д. ) 2:13 (капітан диктором записалася,чат пише - хоча майор просив не заважати) 2:20 (майор 2ий раз каже цитую,,Тьотя Мірая щоб не нервував громадянин...Далі капітан згодилася і все одно за своє бралася й далі) 3:07 оск від капітанна(незнання імен не дозволяє прирівнювати до образливих істот тощо громадян .Спанч Боб теж імя ,,мачалка Боб,. а Патрік Ірландський святий якщо вже на те пішло ) 3:19 (оск від капітанна за палату номер 6!) 3:27 (капітан далі перебиває громадянина і майора влахячи в розмову.У мене питання і це я ще неадекватний ?) 3:41 (чат капітан написала про алкогольне спяніння питання-де лікар і чому я знову ж таки був обшуканний без свідків і на алко-тест не перевірили ?а аж тільки потім?Кумедно получається копи вирішують судьби людей?И знают за врача лутше?)
6.13.06.20 21:56

Олександр Сазантов

ЗГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
409
Реакції
222
Бали
103
Вітаю!
Щодо ваших тверджень про необхідність встановлення особи виключно шляхом візуального огляду обличчя, слід зазначити, що особу можна встановлювати не лише за рисами обличчя. Для цього існують й інші законні способи ідентифікації, зокрема перевірка документів, звірення даних через відповідні державні бази, перевірка за номером паспорта, а в окремих випадках і за відбитками пальців.

Крім того, чинне законодавство не встановлює загального обов’язку для особи під час проведення обшуку знімати маску, окуляри чи інші елементи одягу лише з метою візуального огляду обличчя. Якщо особа пред’являє документи, що посвідчують її особу, та немає обґрунтованих підстав сумніватися в її ідентифікації, встановлення особи може здійснюватися іншими передбаченими законом способами без обов’язкового зняття маски чи окулярів. Вимоги посадових осіб повинні ґрунтуватися на нормах закону та бути належним чином обґрунтованими. така відповідь піде

Шановний гравець!
Слово «Спанч Боб» є назвою відомого мультиплікаційного персонажа та саме по собі не містить образливого, принизливого чи нецензурного значення. Використання цієї назви без додаткового негативного контексту не може бути однозначно розцінене як образа або порушення прави серверу.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі