Амір Легенда
Генерал
- Реєстрування
- 14 Бер 2025
- Дописи
- 277
- Реакції
- 236
- Бали
- 63
1. Амір Алієв [ 96457 ]
2. Мірай Соната ( 38245 )
3. НПУК
4. Якщо коротко; приїхав здався будучи в розшуку , але все почалося як завжди ( згаяли мій час коп-працівниця ) ... все мені потрібно казати працівниці, і ще попри того вона знову обшук провела (з мого дозволу ) увага!!! не зірвавши маску і окуляри.Потім я за вимогою запрохав у неї старшого адекватнішого працівника,він зявився,але вона знову!!! Вмішувалася в розмову перебиваючи майора тощо + чат ,,поведенние даной сотрудници ето что-то,,! Як я зрозумів з нею хоч мирно ,хоч не мирно- вона всеодно буде творити ,, так как ей хочетца ,,
5. Доказ:
1)
тайм коди: 0:39(за моюєю згодою обиск ,но не сняли очки и маску-видеть паспорт и не удостоверевшись то ето я а именно: закритое лицо очки не сорвала,не сняла она произвела обиск) 1:57 (а саме маску вважає що не потрібно зривати -кажучи що де це написанно?я должен занть или она о том что нада удостовериватца в личности задержанного?) 2:50(до цього предьявила ксиву-щас говорит я навіть не перетиналася не де з вами,потом вона без маски -каже що в ній і я незнаю хто вона .тоді запитання чию ксиву вона мені давала?і на яких підставах зарештовували?я вже не кажу що ксиву я вже у підвалі побачив-хоча сам приїхав мирно здався) ) 3:44 серйозність розмови майора вже а саме як офіцер спілкується і з якою інтонацією
2)
тайм коди: 0:08( я будучи в кайданках кажу на рівні очей ,в свою чергу майор -цитирую,,размечьтались,,говоре 0:39 (чат+влазіння капітаном в розмову відволікаючи громадянинна і майора) 0:54 9я вже не маю права капітан каже чого я бажаю,хоча я по требуванні прохав) 1:20-1:56(майор сказав не вмішуватися+чат от капітанна образа ,тролінг ,провокація,і т.д. ) 2:13 (капітан диктором записалася,чат пише - хоча майор просив не заважати) 2:20 (майор 2ий раз каже цитую,,Тьотя Мірая щоб не нервував громадянин...Далі капітан згодилася і все одно за своє бралася й далі) 3:07 оск від капітанна(незнання імен не дозволяє прирівнювати до образливих істот тощо громадян .Спанч Боб теж імя ,,мачалка Боб,. а Патрік Ірландський святий якщо вже на те пішло ) 3:19 (оск від капітанна за палату номер 6!) 3:27 (капітан далі перебиває громадянина і майора влахячи в розмову.У мене питання і це я ще неадекватний ?) 3:41 (чат капітан написала про алкогольне спяніння питання-де лікар і чому я знову ж таки був обшуканний без свідків і на алко-тест не перевірили ?а аж тільки потім?Кумедно получається копи вирішують судьби людей?И знают за врача лутше?)
6.13.06.20 21:56
2. Мірай Соната ( 38245 )
3. НПУК
4. Якщо коротко; приїхав здався будучи в розшуку , але все почалося як завжди ( згаяли мій час коп-працівниця ) ... все мені потрібно казати працівниці, і ще попри того вона знову обшук провела (з мого дозволу ) увага!!! не зірвавши маску і окуляри.Потім я за вимогою запрохав у неї старшого адекватнішого працівника,він зявився,але вона знову!!! Вмішувалася в розмову перебиваючи майора тощо + чат ,,поведенние даной сотрудници ето что-то,,! Як я зрозумів з нею хоч мирно ,хоч не мирно- вона всеодно буде творити ,, так как ей хочетца ,,
5. Доказ:
1)
2)
6.13.06.20 21:56