Микола Джеффері
Форумний Герой|Подільский Край (06)
- Реєстрування
- 9 Лип 2025
- Дописи
- 216
- Реакції
- 110
- Бали
- 88
1. Ваш нікнейм:Микола Джеффері
2. Нікнейм порушника:Денис Бурмай
3. Назва організації порушника:СБУ
4. Суть скарги:
Шановна адміністрація!
Прошу розглянути ситуацію щодо неправомірної конфіскації моєї зброї та видачі мені розшуку за нібито незаконне зберігання зброї.
Під час ситуації у мене була наявна та чинна ліцензія на зброю, однак співробітник все одно конфіскував її та видав розшук, аргументуючи свої дії введеним воєнним станом.
Наскільки мені відомо, згідно з наказом Президента від 26 травня, воєнний стан було продовжено на 30 днів. Після закінчення цього терміну подальшого продовження, наскільки я розумію, не було. У зв'язку з цим прошу перевірити, чи були на момент ситуації законні підстави для конфіскації зброї та видачі мені розшуку.
Також прошу переглянути повні докази зі сторони співробітника, оскільки під час ситуації могли бути допущені порушення RP-відігровок. Зокрема, частина дій та припущень співробітника озвучувалася у Voice без відповідних відігровок у чаті.
Крім того, співробітник самостійно визначив, що предмет є справжньою бойовою зброєю та що вона заряджена, хоча, наскільки я вважаю, такі обставини повинні були бути належним чином відіграні та підтверджені в рамках RP.
У зв'язку з вищевикладеним прошу:
2. Нікнейм порушника:Денис Бурмай
3. Назва організації порушника:СБУ
4. Суть скарги:
Шановна адміністрація!
Прошу розглянути ситуацію щодо неправомірної конфіскації моєї зброї та видачі мені розшуку за нібито незаконне зберігання зброї.
Під час ситуації у мене була наявна та чинна ліцензія на зброю, однак співробітник все одно конфіскував її та видав розшук, аргументуючи свої дії введеним воєнним станом.
Наскільки мені відомо, згідно з наказом Президента від 26 травня, воєнний стан було продовжено на 30 днів. Після закінчення цього терміну подальшого продовження, наскільки я розумію, не було. У зв'язку з цим прошу перевірити, чи були на момент ситуації законні підстави для конфіскації зброї та видачі мені розшуку.
Також прошу переглянути повні докази зі сторони співробітника, оскільки під час ситуації могли бути допущені порушення RP-відігровок. Зокрема, частина дій та припущень співробітника озвучувалася у Voice без відповідних відігровок у чаті.
Крім того, співробітник самостійно визначив, що предмет є справжньою бойовою зброєю та що вона заряджена, хоча, наскільки я вважаю, такі обставини повинні були бути належним чином відіграні та підтверджені в рамках RP.
У зв'язку з вищевикладеним прошу:
- Перевірити законність конфіскації моєї зброї та видачі розшуку.
- Переглянути повні докази зі сторони співробітника.
- Перевірити правильність виконання ним RP-відігровок.
- Перевірити правомірність визначення предмета як бойової та зарядженої зброї без відповідних RP-дій.
- У разі підтвердження порушень — винести співробітнику догану та провести з ним профілактичну бесіду.
- У разі встановлення неправомірності дій — повернути мені конфісковану зброю та зняти виданий розшук.
Прошу об'єктивно розглянути ситуацію та прийняти рішення на підставі повних доказів з обох сторін.
Дякую за розгляд скарги!
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тик
6. Дата порушення:11.08.26
Дякую за розгляд скарги!
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тик
6. Дата порушення:11.08.26