Відмовлено Незгодна з рішенням//Влад Уайт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Брітні Рейвенс

ГС Неоф | Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
4 Сер 2023
Дописи
1,646
Реакції
586
Бали
198
  1. Нікнейм адміністратора: Влад Уайт
  2. Особистий нікнейм: Кіндер Хард
  3. Суть скарги: Незгодна з рішенням даного адміністратора, бо звідки мені знати, що гравець буде мене бити в зеленій зоні, якщо правилами це заборонено, слова адміністратора "Судячи з таблички "Неможливо використовувати під час бою", могли бути провокації від Вашої сторони", але я можу сказати, що я не веду фрабс 24/7 і вмикаю тоді (можу скинути скрін з програми, що відео не обрізане), коли бачу, що є порушення, гравець мене почав бити декілька разів не припиняючи та неадекватно висловлюватись, після чого я почала вести запис, хоча я прийшла на бункер з метою перемалювати графіті (на фрабсі видно)без всяких поганих думок, та без провокацій. Чому дані особи мають право себе так поводити, та не дбати правилами проєкту? Я вважаю, що таких гравців потрібно наказувати, щоб такого більше не повторювалось. Також ось відео зі звуком "тик"
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): "Жалоба"
  5. Дата походження: 19.12.2023

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
1,567
Реакції
1,033
Бали
213
Вітаю.

До правила про зелені зони була додана наступна примітка:
"
Якщо ж по вам все таки відкрили вогонь чи навмисно наносять шкоду ігровому персонажу ви вправі відкрити вогонь у відповідь."

На самому початку відео, як я і написав при розгляді, була наступна табличка:

1702985062974.png

Це свідчить про прямий контакт з гравцями (10 секунд раніше до початку фрапсу).
Звідки мені знати, чи вдарили Вас, чи навпаки Ви когось спровокували нанесенням шкоди?
Оскільки відеозапис обрізаний, я не можу винести повний вердикт щодо ситуації, і бути в цьому повністю впевненим.

Саме тому в скарзі я відмовив.

"я не веду фрапс 24/7", тут я можу Вам порадити використовувати ту ж саму програму "XBox Bar".
Інформацію щодо неї можна спокійно знайти в відкритих джерелах.

Програма дозволяє зробити відкат останніх 5 хвилин, і Вам не треба буде "вести фрапс 24/7".
Побачили порушення - зажали комбінацію клавіш, написали скаргу на форум вказавши тайм-коди.

Очікуйте відповідь ГА.

Брітні Рейвенс

ГС Неоф | Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
4 Сер 2023
Дописи
1,646
Реакції
586
Бали
198
Вітаю.

До правила про зелені зони була додана наступна примітка:
"
Якщо ж по вам все таки відкрили вогонь чи навмисно наносять шкоду ігровому персонажу ви вправі відкрити вогонь у відповідь."

На самому початку відео, як я і написав при розгляді, була наступна табличка:

Переглянути вкладення 155241
Це свідчить про прямий контакт з гравцями (10 секунд раніше до початку фрапсу).
Звідки мені знати, чи вдарили Вас, чи навпаки Ви когось спровокували нанесенням шкоди?
Оскільки відеозапис обрізаний, я не можу винести повний вердикт щодо ситуації, і бути в цьому повністю впевненим.

Саме тому в скарзі я відмовив.

"я не веду фрапс 24/7", тут я можу Вам порадити використовувати ту ж саму програму "XBox Bar".
Інформацію щодо неї можна спокійно знайти в відкритих джерелах.

Програма дозволяє зробити відкат останніх 5 хвилин, і Вам не треба буде "вести фрапс 24/7".
Побачили порушення - зажали комбінацію клавіш, написали скаргу на форум вказавши тайм-коди.

Очікуйте відповідь ГА.
Я зверху написала, що фрабс не обрізаний, і що можу показати в програмі, що це і є початок. Мені немає сенсу брати та когось спеціально провокувати для того, щоб потім залити на форум. Я надала фрабс зі звуком, щоб було чути, що я почала фрабсити, бо гравець не заспокоївся та далі починав мене бити. Щодо того, що ви написали "починати фрабсити, коли бачиш порушення", я й так зробила, так в мене не записало пару секунд початку

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, адміністратор надав відповідь вище на вашу скаргу, з рішенням адміністратора повністью згоден.

Оскарженню не підлежить.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі