Вітаю.
До правила про зелені зони була додана наступна примітка:
"Якщо ж по вам все таки відкрили вогонь чи навмисно наносять шкоду ігровому персонажу ви вправі відкрити вогонь у відповідь."
На самому початку відео, як я і написав при розгляді, була наступна табличка:
Переглянути вкладення 155241
Це свідчить про прямий контакт з гравцями (10 секунд раніше до початку фрапсу).
Звідки мені знати, чи вдарили Вас, чи навпаки Ви когось спровокували нанесенням шкоди?
Оскільки відеозапис обрізаний, я не можу винести повний вердикт щодо ситуації, і бути в цьому повністю впевненим.
Саме тому в скарзі я відмовив.
"я не веду фрапс 24/7", тут я можу Вам порадити використовувати ту ж саму програму "XBox Bar".
Інформацію щодо неї можна спокійно знайти в відкритих джерелах.
Програма дозволяє зробити відкат останніх 5 хвилин, і Вам не треба буде "вести фрапс 24/7".
Побачили порушення - зажали комбінацію клавіш, написали скаргу на форум вказавши тайм-коди.
Очікуйте відповідь ГА.
Я зверху написала, що фрабс не обрізаний, і що можу показати в програмі, що це і є початок. Мені немає сенсу брати та когось спеціально провокувати для того, щоб потім залити на форум. Я надала фрабс зі звуком, щоб було чути, що я почала фрабсити, бо гравець не заспокоївся та далі починав мене бити. Щодо того, що ви написали "починати фрабсити, коли бачиш порушення", я й так зробила, так в мене не записало пару секунд початку