Олександра Фінх
Новий гравець
- Реєстрування
- 13 Тра 2023
- Дописи
- 16
- Реакції
- 1
- Бали
- 6
- Нікнейм гравця: Олександр Овномансорі - Відкриття стрілянини без причини, Олег Булова - Відкриття стрілянини та затримання без оголошеної причини, Димон Юурин - Відкриття стрілянини, Кирило Локонд ( не орг.) - Згадування батьків у ненормальній формі , Ярослав Сташук - Вбивство без причини
- Особистий нікнейм: Олександра Фінх
- Суть скарги: Почалося все з того, що я приїхала до пана Ярослава Сташука з причини купівлі квартири, після відмови я вийшла на вулицю, де був Кирило Локонд, сів в машину, почав говорити неприємні речі (згадування батьків). В цей час Ярослав почав переслідування, на повороті у мене врізався автомобіль НП, після чого вони одразу почали стріляти по моєму автомобілі, після моєї зупинки, я не побачила більше їхнього автомобілю та продовжила маршрут. Далі автомобіль НП зупинив ( точніше протаранив) мій автомобіль прямо на перехресті( вони повинні були оголосити мені з'їхати до обочини та зупинити автомобіль) , через що я направилась до обочини, щоб не завдавати перешкоду іншим, вони знову ж таки відкрили вогонь без причини та почали затримання ( там було чути що один з них, а саме Олег Булова просто кажути промявлив половину речення не знаючи що говорити, закінчуючи тайзером) на моє запитання про причину, вони мене проігнорували та Ярослав Сташук спричинив моє вбивство без причини
- Докази (скріншот/відео): доказ з згадкою батьків:
- Докази з першої стрілянини:
- Відео затримання:
- Дата порушення: 29.12.2023