Розглянуто Незрозуміла поведінка гравців, образа рідних, порушення статуту, вбивство без причини.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександра Фінх

Новий гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
16
Реакції
1
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: Олександр Овномансорі - Відкриття стрілянини без причини, Олег Булова - Відкриття стрілянини та затримання без оголошеної причини, Димон Юурин - Відкриття стрілянини, Кирило Локонд ( не орг.) - Згадування батьків у ненормальній формі , Ярослав Сташук - Вбивство без причини
  2. Особистий нікнейм: Олександра Фінх
  3. Суть скарги: Почалося все з того, що я приїхала до пана Ярослава Сташука з причини купівлі квартири, після відмови я вийшла на вулицю, де був Кирило Локонд, сів в машину, почав говорити неприємні речі (згадування батьків). В цей час Ярослав почав переслідування, на повороті у мене врізався автомобіль НП, після чого вони одразу почали стріляти по моєму автомобілі, після моєї зупинки, я не побачила більше їхнього автомобілю та продовжила маршрут. Далі автомобіль НП зупинив ( точніше протаранив) мій автомобіль прямо на перехресті( вони повинні були оголосити мені з'їхати до обочини та зупинити автомобіль) , через що я направилась до обочини, щоб не завдавати перешкоду іншим, вони знову ж таки відкрили вогонь без причини та почали затримання ( там було чути що один з них, а саме Олег Булова просто кажути промявлив половину речення не знаючи що говорити, закінчуючи тайзером) на моє запитання про причину, вони мене проігнорували та Ярослав Сташук спричинив моє вбивство без причини
  4. Докази (скріншот/відео): доказ з згадкою батьків:
  5. Докази з першої стрілянини:
  6. Відео затримання:
  7. Дата порушення: 29.12.2023

Дмитрo Залізняк

Адміністратор | | Північна Україна💜
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,264
Реакції
388
Бали
223
Вітаю, гравець Кирило Локонд #29840 отримає покарання за - Згадка родичів у негативному контексті - /pmute 60-180 або /pban 1-3.
Гравець Ярослав Сташук #52998 отримає покарання за - DM (вбивство) - /jail 60-120.
Зі сторони співробітників порушень я не побачив, тому що на відео чітко видно як ви хотіли втекти від погоні і співробітники відкрили вогонь, що є дозволено статутом.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі