Розглянуто Некомпетентность, пересмотр ситуации // категорично для Сергея Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аналитик Тюбикович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
986
Реакції
930
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Романович, Ріна Вестернерс
  2. Особистий нікнейм: Євген Овнрижик
  3. Суть скарги: Суть жалобы в том, если я не ошибаюсь у клана сквизи уже третий раз списывают общак, на сколько мне известно то первые 3/3 это списание общака, второе 3/3 это удаление клана, на всех серверах всегда было так, сейчас я не знаю как на это смотреть, блат или стоит уже привыкнуть что клан сквизи никогда не получит должного наказания, смотря на это все со стороны, многие действия администрации например то что у моего клана у которого было общака всего 1ккк списали больше чем у клана сквизи у которого было 1.3ккк чувствуется предвзятость со стороны администрации или же еще ситуация которая есть у меня в памяти когда за передачу аккаунта была переигровка битвы за картель за вторую передачу просто отдали картель клану сквизи, такого никогда не было ни на каком сервере. Мне кажется если снимать общак второй, третий должно быть как то неловко и смотря на другие кланы которые удаляли было бы более умно хотя бы забрать больше, почему клану ДДТМС с меньшим общаком забрали больше? Если вы скажете что списание общака у них было давно, я приведу вам в пример клан Кензо у которого списывали общак до 2.0 но удалили уже будучи в 2.1 или в 2.2, Бандитосы так же получили первый раз 3/3 у них забрали 90 процентов общака, но они не сдались, начали работать, поднимать клан заново, закинули 400+кк в общак, но после получения 3/3 второй раз были удалены, получается какие то кланы можно удалять как бы они не старались а клан сквизи не должен брать на себя такую ответственность как кланы которые были удалены по правилам проекта? Объясните мне вы руководитель проекта это ли не блат? Я прошу вас о справедливый вердикта, так же как и сквизи просили вердикта для Кензо и Бандитосов. Уважаемый руководитель прошу вас пересмотреть решение по поводу 3/3 для клана сквизи, с кланом кензо было тоже очень тяжёлое решение но оно было справедливое, щас я не вижу справедливости в решении Олега Романовича и Ріни Вестернерс. Олег так же боялся принять решение по поводу клана кензо и его принимал на тот момент действующий руководитель Владислав Савочкин.

Многие не нормативные решения в будущем приведут к тому, что люди будут искать подвохи в действии администрации, которая халатно относиться к своим обязанностям. Люди на других серверах будут думать "У них на 04 сделали переигровку из за передачи аккаунта, значит и нам надо идти к администрации и делать то же самое" "Вот у них на 04 у клана 3-й раз общак списывают, значит и у нас должны не удалить клан"
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ☞ᵗᵘᵗ☜
  5. Дата походження: 03/08/2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
3,183
Реакції
4,307
Бали
213
Вітаю шановний Євген Овнрижик.

Спробую вам зараз відповісти на всі ваші запитання , даючи розгорнуту відповідь на основні ваші цитати в цій скарзі:

на сколько мне известно то первые 3/3 это списание общака, второе 3/3 это удаление клана
Мені не відомо , де ви прочитали, що в разі списання одного разу в общака клану, на наступний раз клан видаляється. Якщо зайти на форум в тему "Загальні правила видачі покарань кланам" , та спуститись в самий низ, можна знайти пункт 4. Клан отримав 3/3 доган (виключення: в більшості випадків списується общак клану). В цьому пункті чітко написано , що в більшості випадків в клану списується общак. Ще раз наголошу: В БІЛЬШОСТІ ВИПАДКІВ списується общак.
почему клану ДДТМС с меньшим общаком забрали больше?
Ситуація з кланом Squeeze і кланом DDTMS суттєво відрізняється. Клан Squeeze отримав всі три догани за ситуацію з дюпом кейсів. Тоді в разі отримання 3/3 доган кланами , керівництвом проєкту та частково керівництвом серверів було прийнято рішення списувати максимум 10% від общака клану. Проте ситуація на 04 сервері була складнішою, а саме в бані перебував лідер клану та всі модератори, тому було прийнято рішення в клану Squeeze списати більше ніж 10%.

У випадку з кланом DDTMS, свої три догани вони отримали не через системні недопрацювання , а через систематичні порушення правил проєкту, тому в них було списано більшу частину общаку , аніж в клану Squeeze.

Та й загалом, до мене в особисті повідомлення звертався лідер клану DDTMS, та йому була надана така ж розгорнута відповідь на його запитання.
Олег так же боялся принять решение по поводу клана кензо и его принимал на тот момент действующий руководитель Владислав Савочкин.
Не знаю , звідки ви отримали цю інформацію, що рішення про видалення клану Kenzo приймав колишній керівник проєкту, проте навіть якщо у вас така думка про ситуацію з видаленням цього клану , то це недоречно писати в цій скарзі , оскільки це немає ніякого відношення до вашої суті скарги , та по факту є неправдою.

Сподіваюсь я відповів на всі ваші запитання. Якщо у вас виникнуть додаткові - ви можете звернутись до мене в особисті повідомлення телеграму (@Romanv1ch), та задати запитання , які вас ще цікавлять , та на які ви не отримали відповіді.

Дякую за звернення , гарної гри

Скарга не буде передана керівнику

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі