Вітаю шановний Євген Овнрижик.
Спробую вам зараз відповісти на всі ваші запитання , даючи розгорнуту відповідь на основні ваші цитати в цій скарзі:
на сколько мне известно то первые 3/3 это списание общака, второе 3/3 это удаление клана
Мені не відомо , де ви прочитали, що в разі списання одного разу в общака клану, на наступний раз клан видаляється. Якщо зайти на форум в тему "Загальні правила видачі покарань кланам" , та спуститись в самий низ, можна знайти пункт 4. Клан отримав 3/3 доган (виключення: в більшості випадків списується общак клану). В цьому пункті чітко написано , що в більшості випадків в клану списується общак. Ще раз наголошу: В БІЛЬШОСТІ ВИПАДКІВ списується общак.
почему клану ДДТМС с меньшим общаком забрали больше?
Ситуація з кланом Squeeze і кланом DDTMS суттєво відрізняється. Клан Squeeze отримав всі три догани за ситуацію з дюпом кейсів. Тоді в разі отримання 3/3 доган кланами , керівництвом проєкту та частково керівництвом серверів було прийнято рішення списувати максимум 10% від общака клану. Проте ситуація на 04 сервері була складнішою, а саме в бані перебував лідер клану та всі модератори, тому було прийнято рішення в клану Squeeze списати більше ніж 10%.
У випадку з кланом DDTMS, свої три догани вони отримали не через системні недопрацювання , а через систематичні порушення правил проєкту, тому в них було списано більшу частину общаку , аніж в клану Squeeze.
Та й загалом, до мене в особисті повідомлення звертався лідер клану DDTMS, та йому була надана така ж розгорнута відповідь на його запитання.
Олег так же боялся принять решение по поводу клана кензо и его принимал на тот момент действующий руководитель Владислав Савочкин.
Не знаю , звідки ви отримали цю інформацію, що рішення про видалення клану Kenzo приймав колишній керівник проєкту, проте навіть якщо у вас така думка про ситуацію з видаленням цього клану , то це недоречно писати в цій скарзі , оскільки це немає ніякого відношення до вашої суті скарги , та по факту є неправдою.
Сподіваюсь я відповів на всі ваші запитання. Якщо у вас виникнуть додаткові - ви можете звернутись до мене в особисті повідомлення телеграму (@Romanv1ch), та задати запитання , які вас ще цікавлять , та на які ви не отримали відповіді.
Дякую за звернення , гарної гри
Скарга не буде передана керівнику