Розглянуто Некомпетентність адміністратора Іван Блащина

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ураганчік Екстезі

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
47
Реакції
47
Бали
21
Нікнейм адміністратора: Іван Блащина
Особистий нікнейм: Толя Самогон
Суть скарги: Вітаю Шановна Адміністрація! Я хотів би до вас звернутися, через те, що адміністратор Іван Блащина некомпетентно розглядає скарги, і має упереджено ставлення до клану UPTOWN і має наміри його максимально псувати гру його учасникам. В першій скарзі на мене даний Адміністратор видає мені мут на 120 хвилин за слова "Я вас боюсь но у вас тер нету Бомжы ***********************************е", що на мою думку не є такою грубою образою, щоб за неї видавати такий об'ємний мут. В другій скарзі яка була поданою від 3 лиця і у доказах не видно повної ситуації не може бути розглянута по правилу (цитатою(Скарга написана від третього лиця (виключення: приймаються скарги від 3-го лиця в яких є грубі порушення правил сервера - RDM, образи (всі без виключення), реклама сторонніх проєктів/читів/ресурсів, розпал міжнаціональної ворожнечі, багоюз який напряму шкодить проєкту);)). Також якщо брати інші скарги до уваги, то можна побачити, що адміністратор або максимально некомпетентний або має упереджене ставлення до клана, так як ця скарга повністю це показує бо по правилу, навіть якщо була провокація зі сторони автора скарги, то він все одно мав отримати покарання DM in GZ. На мою думку адміністратор має упереджене ставлення до клану так як лідер клану UPTOWN ютубер FISHER, так само як деякі гравці 05 серверу які висловлювали своє невдоволення в різних чатах в діскорді, тому сподіваюся, що адміністратор понесе покарання за свої некомпетенті дії.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
Дата походження: 29.03.25

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,999
Реакції
1,200
Бали
253
Вітаю шановний гравець. Подивившись ваше звинувачення в мою сторону хочу надати відповіді.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Ви стверджуєте що я маю ''Упередження ставлення до клану UPTOWN і має наміри максимально псувати гру його учасникам''. Я особисто не розумію чому у вас така думка. Я нещодавно повернувся на посаду адміністратора і я ніяких конфліктів/спілкувань з цим кланом не мав. Як Адміністратор я маю відношення до всіх гравців однакове ким би вони не були.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Також пояснення видачі покарання в цій темі (тиць). Слова які була вами сказані, були направленні в сторону гравців які грали територію і ці слова я вважаю зовсім не доречними.
3. Пояснення видачі покарання в цій темі (тиць). Скарга була подана від третього лиця але скарга підглядала розгляду. Якщо опиратися на правила подачі скарги то там чітко прописано порушення які допускаються до розгляду скарги.
  • Скарга написана від третього лиця (виключення: приймаються скарги від 3-го лиця в яких є грубі порушення правил сервера - RDM, образи (всі без виключення), реклама сторонніх проєктів/читів/ресурсів, розпал міжнаціональної ворожнечі, багоюз який напряму шкодить проєкту);
  • Навмисний злив адміністративного складу;

І я гадаю що всі гравці отримали своє покарання
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. В цій скарзі (тиць) вердикт буде змінено та гравець отримає своє покарання
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Свою сторону я пояснив та розписав
Надалі очікуємо відповіді від ГА/ЗГА

Останнє редагування модератором:

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю. Адміністратор не має упередженого ставлення до клану UPTOWN чи його учасників. Згідна з тим, що видані покарання є надмірно суворими у певних ситуаціях. Зокрема, щодо виданого блокування – ми визнаємо, що це досить жорстке рішення, і тому з адміністратором на перший раз було проведено сувору бесіду для коригування його підходу до подібних випадків. Блокування гравцю було знято. Варто зазначити, що адміністратор раніше працював на іншому сервері, де був інакший підхід та навчання.

Щодо розгляду скарги, поданої від третьої особи: відповідно до правил, у такому випадку адміністратор має право винести вердикт. Щодо скарги, де спочатку не було видано покарання за DM in GZ, після повторного розгляду адміністратор виправив своє рішення, про що він повідомив у коментарі вище.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі