Ураганчік Екстезі
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 28 Січ 2024
- Дописи
- 47
- Реакції
- 47
- Бали
- 21
Нікнейм адміністратора: Іван Блащина
Особистий нікнейм: Толя Самогон
Суть скарги: Вітаю Шановна Адміністрація! Я хотів би до вас звернутися, через те, що адміністратор Іван Блащина некомпетентно розглядає скарги, і має упереджено ставлення до клану UPTOWN і має наміри його максимально псувати гру його учасникам. В першій скарзі на мене даний Адміністратор видає мені мут на 120 хвилин за слова "Я вас боюсь но у вас тер нету Бомжы ***********************************е", що на мою думку не є такою грубою образою, щоб за неї видавати такий об'ємний мут. В другій скарзі яка була поданою від 3 лиця і у доказах не видно повної ситуації не може бути розглянута по правилу (цитатою(Скарга написана від третього лиця (виключення: приймаються скарги від 3-го лиця в яких є грубі порушення правил сервера - RDM, образи (всі без виключення), реклама сторонніх проєктів/читів/ресурсів, розпал міжнаціональної ворожнечі, багоюз який напряму шкодить проєкту)
). Також якщо брати інші скарги до уваги, то можна побачити, що адміністратор або максимально некомпетентний або має упереджене ставлення до клана, так як ця скарга повністю це показує бо по правилу, навіть якщо була провокація зі сторони автора скарги, то він все одно мав отримати покарання DM in GZ. На мою думку адміністратор має упереджене ставлення до клану так як лідер клану UPTOWN ютубер FISHER, так само як деякі гравці 05 серверу які висловлювали своє невдоволення в різних чатах в діскорді, тому сподіваюся, що адміністратор понесе покарання за свої некомпетенті дії.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
Дата походження: 29.03.25
Особистий нікнейм: Толя Самогон
Суть скарги: Вітаю Шановна Адміністрація! Я хотів би до вас звернутися, через те, що адміністратор Іван Блащина некомпетентно розглядає скарги, і має упереджено ставлення до клану UPTOWN і має наміри його максимально псувати гру його учасникам. В першій скарзі на мене даний Адміністратор видає мені мут на 120 хвилин за слова "Я вас боюсь но у вас тер нету Бомжы ***********************************е", що на мою думку не є такою грубою образою, щоб за неї видавати такий об'ємний мут. В другій скарзі яка була поданою від 3 лиця і у доказах не видно повної ситуації не може бути розглянута по правилу (цитатою(Скарга написана від третього лиця (виключення: приймаються скарги від 3-го лиця в яких є грубі порушення правил сервера - RDM, образи (всі без виключення), реклама сторонніх проєктів/читів/ресурсів, розпал міжнаціональної ворожнечі, багоюз який напряму шкодить проєкту)
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
Дата походження: 29.03.25