Джуніор Ланько
Північна Україна - в серці!
- Реєстрування
- 6 Сер 2024
- Дописи
- 23
- Реакції
- 26
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: Максим Петрушка
- Особистий нікнейм: Іван Коломойський
- Суть скарги: Вітаю, пане Максим Петрушка. Хочу звернутись до вас з питанням та бажанням отримати якісну пораду від спеціаліста. Суть полягає в тому, що у Ukraine GTA є свій чат каналу Майстерня розробників, де люди можуть до нього приєднатись та коментувати пости розробників або просто спілкуватись. І проблема полягає в тому, що якщо людину блокують у цьому чаті то навіть через час, якщо людині схвалили запит на розблокування у чаті, користувачі не можуть його отримати з-за функцій самого Telegramу. А суть в тому, що якщо людину блокують і адміністратор чату вводить username для винесення з списку заблокованих користувачів, Telegram просто видає інформацію, що користувач не знаходиться у блокуванні. Так вже багато людей, яких блокували у даній групі ще давно, просто не можуть отримати розблокування свого облікового запису у цьому чаті. Я навіть писав на рахунок цієї проблеми Керівнику проєкту Сергію Коваленку, на що не отримав жодної інформація щодо виправлення цієї помилки (всі докази будуть в 4 пункті). Хочу задати вам питання, чи взагалі можливо користувачу який потрапив у цю халепу якось з неї вибратись? Просто це питання хвилює не тільки мене, а і інших гравців, які колись порушували правила чату, а тепер не мають змоги отримувати розблокування у ньому.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Докази.
- Дата походження: 27.09.2024 - 26.10.2024