Розглянуто Неможливість отримання розблокування в Telegram | Для Тех. Адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джуніор Ланько

Північна Україна - в серці!
Реєстрування
6 Сер 2024
Дописи
23
Реакції
26
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Максим Петрушка
  2. Особистий нікнейм: Іван Коломойський
  3. Суть скарги: Вітаю, пане Максим Петрушка. Хочу звернутись до вас з питанням та бажанням отримати якісну пораду від спеціаліста. Суть полягає в тому, що у Ukraine GTA є свій чат каналу Майстерня розробників, де люди можуть до нього приєднатись та коментувати пости розробників або просто спілкуватись. І проблема полягає в тому, що якщо людину блокують у цьому чаті то навіть через час, якщо людині схвалили запит на розблокування у чаті, користувачі не можуть його отримати з-за функцій самого Telegramу. А суть в тому, що якщо людину блокують і адміністратор чату вводить username для винесення з списку заблокованих користувачів, Telegram просто видає інформацію, що користувач не знаходиться у блокуванні. Так вже багато людей, яких блокували у даній групі ще давно, просто не можуть отримати розблокування свого облікового запису у цьому чаті. Я навіть писав на рахунок цієї проблеми Керівнику проєкту Сергію Коваленку, на що не отримав жодної інформація щодо виправлення цієї помилки (всі докази будуть в 4 пункті). Хочу задати вам питання, чи взагалі можливо користувачу який потрапив у цю халепу якось з неї вибратись? Просто це питання хвилює не тільки мене, а і інших гравців, які колись порушували правила чату, а тепер не мають змоги отримувати розблокування у ньому.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Докази.
  5. Дата походження: 27.09.2024 - 26.10.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Вже наразі надавав відповідь на цю ситуацію, також, потрібно вказувати нікнейми, якщо ви їх змінювали та логіни, виходячи з цієї скарги, я ніяк не зможу навіть здійснити пошук, через те що потрібна інформація відсутня.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі