Вітаю!
Надаю думку щодо дій мого слідкуючого адміністратора, видача покарання клану цитрусик.
Клану видали попередження НО, тобто мій слідкуючий аргументувався - 2.3. DM in GZ (Від Лідера,Модератора) - Догана НО/Попередження НО;
Так дійсно зазвичай ми видаємо догану НО, але інколи ми відштовхуємося від правил, якщо ситуація це є повністю обгрунтовано.
Також хочу зазначити чому саме попередження НО, даний відео-доказ який ви прикріпили був видалений майже одразу після подачі скарги, звісно ми могли передивитися скаргу та перевидати покарання, але відео-доказу на жаль вже не існує, а сам слідкуючий неоф - немає право видавати останню догану.
Знизу прикріплюю правила по яким діяв мій слідкуючий неоф.
3.6. Першу та другу догану може видати слідкуючий адміністратор (неоф. орг.), остання (третя) видається виключно ГС/ЗГС Неоф;
3.7. Покарання видаються на розсуд слідкуючої адміністрації. Будь яке покарання можна оскаржити на форумі;
Прошу перечитати повністю текст який я написав і зрозуміти що слідкуюча адміністрація корегується правилами дивлячись на ситуацію яка сталася.