Розглянуто Неприязнь к клану Сarry или сейв другого клана? | Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Шторм Керрі

Східна Україна [03]
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
181
Реакції
251
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Генрі Вінчестер
  2. Особистий нікнейм: Шторм Керрі
  3. Суть скарги:
    Хочется узнать, почему данный администратор выдает предупреждение клану CITRUSIK за DM ZZ и оск. от модератора, а по ситуации с моим кланом Сarry, сразу выдается 2 варна за DM ZZ, хотя там очень спорные ситуации. Их бы еще можно было разобрать более точечно, но к сожалению вы этого не захотели.
    Массовые жалобы и нарушения идут от клана CITRUSIK, но их сейвят и дают 1/2 и 2/3. Скорее всего данный администратор дал 1/2, так как понимал, что скоро будет 2/3 так как массовые жалобы идут на данный клан. И если вы сейчас посмотрите, то да, у данного клана сейчас 1/2 и 2/3.
    То есть, мне за моего "модератора" дали 2 доганы за DM ZZ в спорных ситуациях, а им дают пред. за такое нарушение??? Я считаю, что это не честно по отношению к моему клану Сarry.

И вы все прекрасно знаете, что я являюсь фактичным лидером клана Сarry.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут , Тут и Тут
  5. Дата походження: 29.07.2025 и 22.07.2025 и 22.07.2025

Данієль Хомс

UG | Senior Tester
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
2,661
Реакції
949
Бали
253
Вітаю!
Надаю думку щодо дій мого слідкуючого адміністратора, видача покарання клану цитрусик.
Клану видали попередження НО, тобто мій слідкуючий аргументувався - 2.3. DM in GZ (Від Лідера,Модератора) - Догана НО/Попередження НО;
Так дійсно зазвичай ми видаємо догану НО, але інколи ми відштовхуємося від правил, якщо ситуація це є повністю обгрунтовано.

Також хочу зазначити чому саме попередження НО, даний відео-доказ який ви прикріпили був видалений майже одразу після подачі скарги, звісно ми могли передивитися скаргу та перевидати покарання, але відео-доказу на жаль вже не існує, а сам слідкуючий неоф - немає право видавати останню догану.

Знизу прикріплюю правила по яким діяв мій слідкуючий неоф.
3.6. Першу та другу догану може видати слідкуючий адміністратор (неоф. орг.), остання (третя) видається виключно ГС/ЗГС Неоф;
3.7. Покарання видаються на розсуд слідкуючої адміністрації. Будь яке покарання можна оскаржити на форумі;

Прошу перечитати повністю текст який я написав і зрозуміти що слідкуюча адміністрація корегується правилами дивлячись на ситуацію яка сталася.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі