Розглянуто Не Згідний з Покаранням.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рагнар Хелл

Активний
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
151
Реакції
297
Бали
66
  1. Нікнейм адміністратора: Всеволод Нестайко
  2. Особистий нікнейм: Рагнар Хелл
  3. Суть скарги:Адміністратор розглянувши скаргу видавши одній стороні усне попередження, а другій стороні видав покарання мут 60 - 180, Цікаво, цей адміністратор хоть один раз проводив усне попередження людині яка працює в госс структурі? Як мені відомо коли я працював в Госс структурі коли адміністратор писав що отримає усне попередження , це означало - "Та пофік на ту скаргу, забий тай все" Тому я прош перерозгляд скарги та адекватного покарання для співробітника НПУ, тому ще це виходить що Слідкуючий Держ просто блатить своїх підопічних, що є неприйнятним.
    Прошу ГА О.Галицького розібратися в данній ситуації та видати покарання згідно з порушеннями гравцю та адміністратору під ім'ям "Всеволод Нестайко" за неправильний розгляд скарги.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): силка на скаргу тут*
  5. Дата походження: 10.10.2024

Олександр Пуля

Адміністратор | Західна Україна
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
443
Реакції
472
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу, у мене з'явилося велике бажання висловити свою думку:

1. Вам був виданий мут через те, що ви неодноразово вживали нецензурну лексику.

2. Також дам відповідь на ваше питання, цитую - "Цікаво, цей адміністратор хоть один раз проводив усне попередження людині яка працює в госс структурі?".
Так, звісно ЗГС Держ проводить бесіди з працівниками різних держ. структур. У цьому полягає наша робота, щоб слідкувати, допомагати і т.д.

2.1. Також хочу Вам пояснити, що наразі у нас немає такого, як: та пофіг, забий на ту скаргу і т.д. Тому, що кожен співробітник повинен дотримуватися правил та не порушувати їх.

3. З працівником НПУ було проведено бесіду, а не видане будь яке інше покарання, через те що даний співробітник не порушував, раніше, дані правила.

Саме через ці причини, я вважаю, що скарга була розглянута правильно.

Очікуємо відповідь від головної адміністрації.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,134
Реакції
5,003
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Скаргу розглянуто коректно, так як у гравця був "виліт", згідно правил він отримує перше попередження і якщо згодом буде повторний "виліт" гравець отримає покарання.
Стосовно його розмови - ГС/ЗГС Держ проведе бесіду з гравцем.
Стосовно того що ви не чули звуку сирени і тд - на жаль, працівники не обладнані можливістю писати усе у чат під час переслідування тим самим здійснити зв'язок через чат не використовуючи звук - не можливо.
Також гравець не маг значи чи ви граєте зі звуком чи без.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі