Вітаю! Шановний гравець.
Вас було покарано з порушення правил UKRAINE GTA 5.10 а саме "Неповажне ставлення до гравців".
Поясню чому і що до чого - Ви самі викликали репорт тощо гравець вас провокує і.т.д називає вас "Сонечко , зая" А вам це не приємно чи ще щось. Говорили в "Питання до Адміністрації" тощо було багато провокацій з його сторони. Подавайте скарги на гравців та вони будуть покарані.
Нам як написали в REPORT ваш чоловік тощо образи - на мому буде відео видно яке я скину ГА та ЗГА , коли я прилетів на REPORT на почав вести відео-фіксацію порушення. Ми фіксуємо порушення зразу коли викликали в REPORT та йдуть зафіксовані порушення яке побачила Адміністрація серверу " І це слово для всіх гравців серверу ". Фіксується порушення та видається покарання яке ми побачили. Якщо до того часу у вас є ще якісь з його боку порушення будь ласка подавайте скаргу на гравців.
Я не розумію в чому проблема чи запитання завжди в сторону Адміністрації. Гравець за провокацію гравців був покараний та ви разом з Єгором Юрійовичем теж були покарання за "Неповажне ставлення до гравців". Ви самі порушуєте правила , потім викликаєте в "Питання до Адміністрації" і подаєте скарги - я нічого проти немаю. До всіх гравців відношусь однаково як і до Адміністрації нашого серверу Північної України 04.
На згадку вам скажу , не порушуйте правила і не будуть ніяких проблем у вас.
Відео-докази , будуть надіслані Головному Адміністратору " Віктору Миколайовичу " та його Заступнику " Юрі Дмитришину ".
Очікуйте відповіді від ГА та ЗГА.
Гарного всім вечора <3