Відмовлено Не згодна з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ᴍᴇʟᴀɴᴀ ʏᴜʀʏɪᴠɴᴀ

Поважний гравець
Реєстрування
16 Лют 2025
Дописи
73
Реакції
158
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора: Євген Миколайович
  2. Особистий нікнейм:Мілана Юріївна
  3. Суть скарги: Від гравця Байт Арабіки була завуальована образа, провокація не вперше був покараний, я з чоловіком попросила його відійти та більше такого не писати, потім після чого даний адміністратор видав нам покарання за неповажне ставлення до гравців прошу звернути увагу, де тут було не поважне ставлення до гравців покарання було видано не справедливо
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Докази тут
  5. Дата походження: 23.05.25

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
424
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
Вітаю! Шановний гравець.
Вас було покарано з порушення правил UKRAINE GTA 5.10 а саме "Неповажне ставлення до гравців".

Поясню чому і що до чого - Ви самі викликали репорт тощо гравець вас провокує і.т.д називає вас "Сонечко , зая" А вам це не приємно чи ще щось. Говорили в "Питання до Адміністрації" тощо було багато провокацій з його сторони. Подавайте скарги на гравців та вони будуть покарані.
Нам як написали в REPORT ваш чоловік тощо образи - на мому буде відео видно яке я скину ГА та ЗГА , коли я прилетів на REPORT на почав вести відео-фіксацію порушення. Ми фіксуємо порушення зразу коли викликали в REPORT та йдуть зафіксовані порушення яке побачила Адміністрація серверу " І це слово для всіх гравців серверу ". Фіксується порушення та видається покарання яке ми побачили. Якщо до того часу у вас є ще якісь з його боку порушення будь ласка подавайте скаргу на гравців.
Я не розумію в чому проблема чи запитання завжди в сторону Адміністрації. Гравець за провокацію гравців був покараний та ви разом з Єгором Юрійовичем теж були покарання за "Неповажне ставлення до гравців". Ви самі порушуєте правила , потім викликаєте в "Питання до Адміністрації" і подаєте скарги - я нічого проти немаю. До всіх гравців відношусь однаково як і до Адміністрації нашого серверу Північної України 04.
На згадку вам скажу , не порушуйте правила і не будуть ніяких проблем у вас.
Відео-докази , будуть надіслані Головному Адміністратору " Віктору Миколайовичу " та його Заступнику " Юрі Дмитришину ".

Очікуйте відповіді від ГА та ЗГА.
Гарного всім вечора <3

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі