Розглянуто Не згідний з рішенням по скарзі / Тільки до розгляду Керівнику В. Савочкіну

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ільдар Морган

Огнєний Огоньок
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
67
Реакції
184
Бали
36
  1. Нікнейм адміністратора: -​
  2. Особистий нікнейм: Ільдар Морган
  3. Суть скарги:
    Для Владислава Савочкіна.

Одразу дам зрозуміти, чому я пишу перезалив скарги. Я бачу трішки не состиковок у відповідях.

Як я казав, що було зроблено. Були подані 2 скарги на клан "Котики", о 18:52 та 18:44.
    Потім, вони були перенесені в правильний розділ, для Неофф, та взяті на розгляд по словам двох Адміністраторів.
    Кирило Сьомкін -
    1707585884331.png

Діанна Келлер -
    1707585915541.png

Тобто, Адміністратори, вже ознайомились зі скаргами , та знали, яке слідує покарання по цим скаргам і ставлят їх на розгляд.
    (в 1 скарзі відео на 18 секунд, в 2 скарзі відео на 26 секунд, це розгляд на 5 хвилин)

Що відбувається далі. Скарги на розгляді, вони очікують пока буде подана ГРП, після чого Кирило Сьомкін, схвалює ГРП та надає 50 балів( 08.02 о 20:45).

Потім, вони знову чекають поки Лідер подасть заявку на зняття догани (08.02 о 20:52) та також схвалює заявку (08.02 о 20:59) на зняття догани.
    Аж після чого йде, уже писання рішень по скаргам, які вже були поставлені на розгляд 08.02 о 19:14 та 19:16.

Які можут бути, ще противоріччя, якщо Адміністратори самі пишуть, що скарги поставлені на розгляд, там де в першій скарзі відео на 18 секунд, а в другій на 26 секунд (повторюю)
    Як можна знімати догану, після того, як скарги побачили, взяли на розгляд, а потім пождали поки буде знятя догана.
    Я впевнений на 100%, що скарги були переглянуті ще до того, як були перенесені в інший розділ.

З цього робимо вивід такий, як мало б бути, в нормальній ситуації, клан мав 1/3 доган, скарги розглянуті, клан отримує +2догани, по правилам серверу 3/3 доган жорстоко караються.

А як вийшло, клан має 1/3 доган, побачили скарги, одразу заливається ГРП на форум, в той час коли вже скарги через 8 хвилин йдуть побачені Адміністраторами, вони очікують поки буде схвалена ГРП, вже пройшло 1.5 години, від того моменту, як скарги були побачені ст.Адміністрацією, потім, бистро пишеться заява на зняття догани, вони її схвалюють, аж тоде йде уже вердикт по скаргам.

Ну тут людина без очків, побаче, що коїться.​
    Навіть після цих подій, Лідер та Зам.Лідеру, порушують правила далі (Лідер з твінка)
    тиць - Зам
    тиць - Зам (послухайте його вираження)
    тиць - Лідер (погрози)​

Прошу, без виражень, що це злив і так далі. Це проста скарга, на побачену мною проблему.

Тому шановний Владислав Савочкін, я прошу уважно прочитати цю скаргу, та скаргу, яка була подана мною вчора, та надати відповідь по цій ситуації.
    Також, прошу Олександра Міракла, все гарно перевірити, ще раз, та я не проти якщо ви теж надасте відповідь, але відповідь Керівнитства має бути обовязково, Адже адресація йде для нього!
    Хочу добавити, я говорю з 100% впевністю, що тут, щось не чисто...

З повагою Ільдар Морган​
  4. Дата походження: 10.02.2024​

Останнє редагування:

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, шановний гравець, по спілкувався з адміністрацією та отримав докази, ГС Неоф. побачила в розділі без орг. скарги на клан та перенесла у свій розділ/взяла на розгляд, після чого займалась справами деякий час допомагала з проведення битв за території, тощо). Через деякий час вона дійшла до цих скарг та розглянула їх. Вся річ у тому, що в цих скаргах були порушення від лідера/заступників клану котики, за які вони отримали свої покарання та клан отримав дві догани. Але до цих скарг у котиків була одна догана, і до винесення вердикту ГС-ом, ЗГС зняв догану за ГРП котра була проведена раніше про що ГС навіть не знала.
Тому блату я не бачу, дякуємо за ваше звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі