Ільдар Морган
Огнєний Огоньок
- Реєстрування
- 4 Січ 2024
- Дописи
- 67
- Реакції
- 184
- Бали
- 36
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Ільдар Морган
- Суть скарги:
Для Владислава Савочкіна.
Одразу дам зрозуміти, чому я пишу перезалив скарги. Я бачу трішки не состиковок у відповідях.
Як я казав, що було зроблено. Були подані 2 скарги на клан "Котики", о 18:52 та 18:44.
Потім, вони були перенесені в правильний розділ, для Неофф, та взяті на розгляд по словам двох Адміністраторів.
Кирило Сьомкін -
Діанна Келлер -
Тобто, Адміністратори, вже ознайомились зі скаргами , та знали, яке слідує покарання по цим скаргам і ставлят їх на розгляд.
(в 1 скарзі відео на 18 секунд, в 2 скарзі відео на 26 секунд, це розгляд на 5 хвилин)
Що відбувається далі. Скарги на розгляді, вони очікують пока буде подана ГРП, після чого Кирило Сьомкін, схвалює ГРП та надає 50 балів( 08.02 о 20:45).
Потім, вони знову чекають поки Лідер подасть заявку на зняття догани (08.02 о 20:52) та також схвалює заявку (08.02 о 20:59) на зняття догани.
Аж після чого йде, уже писання рішень по скаргам, які вже були поставлені на розгляд 08.02 о 19:14 та 19:16.
Які можут бути, ще противоріччя, якщо Адміністратори самі пишуть, що скарги поставлені на розгляд, там де в першій скарзі відео на 18 секунд, а в другій на 26 секунд (повторюю)
Як можна знімати догану, після того, як скарги побачили, взяли на розгляд, а потім пождали поки буде знятя догана.
Я впевнений на 100%, що скарги були переглянуті ще до того, як були перенесені в інший розділ.
З цього робимо вивід такий, як мало б бути, в нормальній ситуації, клан мав 1/3 доган, скарги розглянуті, клан отримує +2догани, по правилам серверу 3/3 доган жорстоко караються.
А як вийшло, клан має 1/3 доган, побачили скарги, одразу заливається ГРП на форум, в той час коли вже скарги через 8 хвилин йдуть побачені Адміністраторами, вони очікують поки буде схвалена ГРП, вже пройшло 1.5 години, від того моменту, як скарги були побачені ст.Адміністрацією, потім, бистро пишеться заява на зняття догани, вони її схвалюють, аж тоде йде уже вердикт по скаргам.
Ну тут людина без очків, побаче, що коїться.
Прошу, без виражень, що це злив і так далі. Це проста скарга, на побачену мною проблему.
Тому шановний Владислав Савочкін, я прошу уважно прочитати цю скаргу, та скаргу, яка була подана мною вчора, та надати відповідь по цій ситуації.
Також, прошу Олександра Міракла, все гарно перевірити, ще раз, та я не проти якщо ви теж надасте відповідь, але відповідь Керівнитства має бути обовязково, Адже адресація йде для нього!
Хочу добавити, я говорю з 100% впевністю, що тут, щось не чисто...
З повагою Ільдар Морган -
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Можливо-Блат-Некомпетентність-Неоф-Тільки-для-шановного-Савочкіна.132296/#post-575796
- Дата походження: 10.02.2024
Останнє редагування: