Мага Флуррі
𝐮𝐧𝐤𝐧𝐨𝐰𝐧
- Реєстрування
- 3 Кві 2023
- Дописи
- 261
- Реакції
- 312
- Бали
- 123
- Нікнейм адміністратора:-
- Особистий нікнейм:Мага Флуррі
- Суть скарги: Шановна адміністрація вам не надоїло зносити теми гравців які хочу справедливості, чи вам абсолютно наплювати на думку гравців? Чому я вчора подав петицію і вона було через 1 годину видалена Адміністратором: Петрушка , чому адміністрація втручається в рп розділи, чи це вже не рп гра ? Вам не надоїло міняти правила кожного дня у свою користь, сьогодні була написана скарга на адміністратора, і її видалили, тому що розуміють що адміністратор дійсно втрутився в Рп розділ, чому керівник проекту не слідкує за форумом, чому він дозволяє адміністраторам втручатись і рп розділи, чому керівник не виконує свою роботу, П.Густілін на сервері коїться Хаус, і всім з високої гори наплювати на це, тому що адміністрація розуміє що вона не буде за це наказана. Якщо моя скарга буде видалена то адміністрація насправді покажи якої вона думки про гравців, і що гравці не є пріоритетом у всі їхній роботі, як мені колись казав один Адміністратор: У мене є важливіша робота чим дивитись за вашими терами у неоф, і це була доволі висока посада.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження:18.04.2024