Відмовлено Не надоїло зносити теми? // Для Засновника Гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мага Флуррі

𝐮𝐧𝐤𝐧𝐨𝐰𝐧
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
261
Реакції
312
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора:-
  2. Особистий нікнейм:Мага Флуррі
  3. Суть скарги: Шановна адміністрація вам не надоїло зносити теми гравців які хочу справедливості, чи вам абсолютно наплювати на думку гравців? Чому я вчора подав петицію і вона було через 1 годину видалена Адміністратором: Петрушка , чому адміністрація втручається в рп розділи, чи це вже не рп гра ? Вам не надоїло міняти правила кожного дня у свою користь, сьогодні була написана скарга на адміністратора, і її видалили, тому що розуміють що адміністратор дійсно втрутився в Рп розділ, чому керівник проекту не слідкує за форумом, чому він дозволяє адміністраторам втручатись і рп розділи, чому керівник не виконує свою роботу, П.Густілін на сервері коїться Хаус, і всім з високої гори наплювати на це, тому що адміністрація розуміє що вона не буде за це наказана. Якщо моя скарга буде видалена то адміністрація насправді покажи якої вона думки про гравців, і що гравці не є пріоритетом у всі їхній роботі, як мені колись казав один Адміністратор: У мене є важливіша робота чим дивитись за вашими терами у неоф, і це була доволі висока посада.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження:18.04.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю

Ваша петиція була видалена через те , що її мета була навмисний злив лідера фракції , а також організація бунтів. Ваш акаунт було заблоковано на 31 день за якраз таки організацію бунтів та погрози. В разі продовження флуду скаргами ви отримаєте блокування форумного акаунту згідно з правилами форуму.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі