Олег Саншайн
Активний
- Реєстрування
- 28 Лип 2022
- Дописи
- 38
- Реакції
- 157
- Бали
- 38
- Нікнейм адміністратора: Максим Клонекс
- Особистий нікнейм: Олег Саншайн
- Суть скарги: Вітаю. Вирушаючи до свого пункту призначення, як зрозумів, наїхав на невидимий лежачий поліцейський, за переїзд якого мені дало статтю 1.3. Повернувшись назад після NETWORK TROUBLE - виявилося, що це - Боже створіння Максим Клонекс. Під`їхав до нього. Зробив зауваження що до його перебування на дорозі. Отримав від нього наступну відповіль: "Не розстраюйся", це взагалі адекватна відповідь від лиця проекту (Адміністратора)? Останнім часом все говориться про рп, так вот як в таких ситуаціях нам продовжувати рп, якщо ми получаємо статі через Божих створінь, якщо мене по рп захочуть зупини працівники Поліції, як мені пояснити що я переїхав Боже створіння??? Питання: чого така реакція Адміністратора, коли задаю питання, чому не сказати що мені робити (бо по рп, я людину а саме гос працівника не збивав), а прирівняти себе до Бога вже і дати таку відповідь! Якщо не помиляюсь головним критерієм на відбір на посаду Адміністратора є Адекватність, на мою думку, даний Адміністратор повів себе не те що не коректно, а і не поважно! Фразу "не розстраюйся" можна сприйняти по різному як " не плач" і.т.д, а це все образа гравця, після таких фраз дивуються чому негативне ставлення до деяких Адміністраторів.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
- Дата походження:13.10.24 13:00
Останнє редагування: