Розглянуто Не повага до гравців

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Саншайн

Активний
Реєстрування
28 Лип 2022
Дописи
38
Реакції
157
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора: Максим Клонекс
  2. Особистий нікнейм: Олег Саншайн
  3. Суть скарги: Вітаю. Вирушаючи до свого пункту призначення, як зрозумів, наїхав на невидимий лежачий поліцейський, за переїзд якого мені дало статтю 1.3. Повернувшись назад після NETWORK TROUBLE - виявилося, що це - Боже створіння Максим Клонекс. Під`їхав до нього. Зробив зауваження що до його перебування на дорозі. Отримав від нього наступну відповіль: "Не розстраюйся", це взагалі адекватна відповідь від лиця проекту (Адміністратора)? Останнім часом все говориться про рп, так вот як в таких ситуаціях нам продовжувати рп, якщо ми получаємо статі через Божих створінь, якщо мене по рп захочуть зупини працівники Поліції, як мені пояснити що я переїхав Боже створіння??? Питання: чого така реакція Адміністратора, коли задаю питання, чому не сказати що мені робити (бо по рп, я людину а саме гос працівника не збивав), а прирівняти себе до Бога вже і дати таку відповідь! Якщо не помиляюсь головним критерієм на відбір на посаду Адміністратора є Адекватність, на мою думку, даний Адміністратор повів себе не те що не коректно, а і не поважно! Фразу "не розстраюйся" можна сприйняти по різному як " не плач" і.т.д, а це все образа гравця, після таких фраз дивуються чому негативне ставлення до деяких Адміністраторів.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження:13.10.24 13:00

Останнє редагування:

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,827
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Адміністратору буде видане покарання
Вибачаємось, що трапилась у вас така ситуація
Приємної гри на
UKRAINE GTA.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі