Артем Лайтер
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 25 Вер 2025
- Дописи
- 28
- Реакції
- 49
- Бали
- 207
Вітаю шановні гравці та керівництво UKRAINE GTA прошу розглянути мою тему та додати реакцію і підпис знизу "За" чи "Проти".
Я прошу додавати не всі 3 автомобіля в тільки з них один або два але якщо можете то додайте трьох.
Першим автомобілем буде УАЗ
УАЗ-469 — легендарний радянський повнопривідний позашляховик. https://postimg.cc/67CkxG0Q
Для цього автомобіля прошу додати нову роботу "Екскурсії по горах"
В Дніпрі є одна гора на яку дуже тяжко заїхати. Побувавши в Карпатах там є Екскурсії по горах і їздить на гори там купа таких Уаізів там де ця гора в Дніпрі біля салону економ класу попрошу зробити її вищу та щоб на ній були різні перегради. Наприклад: Річки з каменями болото https://postimg.cc/hf9PMhk3. https://postimg.cc/sMmfdqgz.
Також Ось повідомлення щоб ви знали хто такий УАЗ 469
Що про нього відомо:
Випускався з початку 1970-х років і став заміною ГАЗ-69.
Має повний привід (4×4) та дуже високу прохідність бездоріжжям.
Оснащувався бензиновим двигуном об'ємом близько 2,4–2,5 л потужністю приблизно 75 к.с.
Багато версій мали м'який тентований дах, як на твоєму фото.
Автомобіль простий у ремонті та невибагливий до умов експлуатації.
Використовувався військовими, рятувальниками, мисливцями та геологами в багатьох країнах.
Цікавий факт: у 1974 році три серійні УАЗ-469 піднялися на схили Ельбрусу на висоту понад 4000 метрів, що продемонструвало їхню прохідність.
Другим автомобілем буде Volkswagen Touareg.
Дуже багато гравців просять додати саме цей автомобіль у грі є цей автомобіль але в новому вигляді.
Але цей автомобіль гарно виглядає тільки коли старий.
Також хочу додати щоб у автосалоні де продаватиметься цей автомобіль додали 3 різних двигуна.
Сток- 250км
W10 - 300км
W12 - 315км
Volkswagen Touareg першого покоління (2002–2010).
Що про нього відомо:
Це перший SUV (позашляховик) від Volkswagen, який дебютував у 2002 році.
Автомобіль має повний привід 4MOTION, завдяки чому добре почувається як на трасі, так і на бездоріжжі.
Випускався з різними двигунами: від 2.5 TDI до потужних V8, V10 TDI та навіть W12.
Побудований на спільній платформі з Porsche Cayenne.
Вважається дуже комфортним автомобілем для далеких поїздок.
Деякі версії мали пневмопідвіску, яка могла збільшувати кліренс для бездоріжжя.
postimg.cc
І останнім автомобілем який я хочу побачити в грі це Skoda Octavia A5 .
Наразі шкода є дуже популярним автомобілем а в нашій грі є тільки 2 не гарні і які не можуть їхати бистріше і вважаються дуже слабими і повільними автомобілями але в реальному житті автомобіль дуже швидкий і може розігнатись до 290 що в реальному житті це дуже багато тому попрошу додати цю шкоду і зробити її набагато швидше.
Škoda Octavia A5 (друге покоління Octavia, кузов 1Z). Це одна з найпопулярніших моделей Škoda в Україні. Випускалася з 2004 до 2013 року.
Основні особливості:
Просторий салон і великий багажник (близько 560 л у ліфтбека).
Побудована на платформі Volkswagen PQ35, спільній з Volkswagen Golf V.
Випускалася з бензиновими та дизельними двигунами від 1.4 до 2.0 л.
Були версії з механічною коробкою, автоматом та DSG.
На це у мене все але хочу більше додати фотографій машин яких я прошу додати до гри:
postimg.cc
Всім гарного настрою та дня
Дякую всім хто поставить реакції
Я прошу додавати не всі 3 автомобіля в тільки з них один або два але якщо можете то додайте трьох.
Першим автомобілем буде УАЗ
УАЗ-469 — легендарний радянський повнопривідний позашляховик. https://postimg.cc/67CkxG0Q
Для цього автомобіля прошу додати нову роботу "Екскурсії по горах"
В Дніпрі є одна гора на яку дуже тяжко заїхати. Побувавши в Карпатах там є Екскурсії по горах і їздить на гори там купа таких Уаізів там де ця гора в Дніпрі біля салону економ класу попрошу зробити її вищу та щоб на ній були різні перегради. Наприклад: Річки з каменями болото https://postimg.cc/hf9PMhk3. https://postimg.cc/sMmfdqgz.
Також Ось повідомлення щоб ви знали хто такий УАЗ 469
Що про нього відомо:
Випускався з початку 1970-х років і став заміною ГАЗ-69.
Має повний привід (4×4) та дуже високу прохідність бездоріжжям.
Оснащувався бензиновим двигуном об'ємом близько 2,4–2,5 л потужністю приблизно 75 к.с.
Багато версій мали м'який тентований дах, як на твоєму фото.
Автомобіль простий у ремонті та невибагливий до умов експлуатації.
Використовувався військовими, рятувальниками, мисливцями та геологами в багатьох країнах.
Цікавий факт: у 1974 році три серійні УАЗ-469 піднялися на схили Ельбрусу на висоту понад 4000 метрів, що продемонструвало їхню прохідність.
Другим автомобілем буде Volkswagen Touareg.
Дуже багато гравців просять додати саме цей автомобіль у грі є цей автомобіль але в новому вигляді.
Але цей автомобіль гарно виглядає тільки коли старий.
Також хочу додати щоб у автосалоні де продаватиметься цей автомобіль додали 3 різних двигуна.
Сток- 250км
W10 - 300км
W12 - 315км
Volkswagen Touareg першого покоління (2002–2010).
Що про нього відомо:
Це перший SUV (позашляховик) від Volkswagen, який дебютував у 2002 році.
Автомобіль має повний привід 4MOTION, завдяки чому добре почувається як на трасі, так і на бездоріжжі.
Випускався з різними двигунами: від 2.5 TDI до потужних V8, V10 TDI та навіть W12.
Побудований на спільній платформі з Porsche Cayenne.
Вважається дуже комфортним автомобілем для далеких поїздок.
Деякі версії мали пневмопідвіску, яка могла збільшувати кліренс для бездоріжжя.
images (13) — Postimages
Наразі шкода є дуже популярним автомобілем а в нашій грі є тільки 2 не гарні і які не можуть їхати бистріше і вважаються дуже слабими і повільними автомобілями але в реальному житті автомобіль дуже швидкий і може розігнатись до 290 що в реальному житті це дуже багато тому попрошу додати цю шкоду і зробити її набагато швидше.
Škoda Octavia A5 (друге покоління Octavia, кузов 1Z). Це одна з найпопулярніших моделей Škoda в Україні. Випускалася з 2004 до 2013 року.
Основні особливості:
Просторий салон і великий багажник (близько 560 л у ліфтбека).
Побудована на платформі Volkswagen PQ35, спільній з Volkswagen Golf V.
Випускалася з бензиновими та дизельними двигунами від 1.4 до 2.0 л.
Були версії з механічною коробкою, автоматом та DSG.
На це у мене все але хочу більше додати фотографій машин яких я прошу додати до гри:
My Gallery — Postimages
Дякую всім хто поставить реакції