В очікуванні Нові автомобілі

Артем Лайтер

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Вер 2025
Дописи
28
Реакції
49
Бали
207
Вітаю шановні гравці та керівництво UKRAINE GTA прошу розглянути мою тему та додати реакцію і підпис знизу "За" чи "Проти".
Я прошу додавати не всі 3 автомобіля в тільки з них один або два але якщо можете то додайте трьох.
Першим автомобілем буде УАЗ
УАЗ-469 — легендарний радянський повнопривідний позашляховик. https://postimg.cc/67CkxG0Q
Для цього автомобіля прошу додати нову роботу "Екскурсії по горах"
В Дніпрі є одна гора на яку дуже тяжко заїхати. Побувавши в Карпатах там є Екскурсії по горах і їздить на гори там купа таких Уаізів там де ця гора в Дніпрі біля салону економ класу попрошу зробити її вищу та щоб на ній були різні перегради. Наприклад: Річки з каменями болото https://postimg.cc/hf9PMhk3. https://postimg.cc/sMmfdqgz.
Також Ось повідомлення щоб ви знали хто такий УАЗ 469
Що про нього відомо:
Випускався з початку 1970-х років і став заміною ГАЗ-69.

Має повний привід (4×4) та дуже високу прохідність бездоріжжям.

Оснащувався бензиновим двигуном об'ємом близько 2,4–2,5 л потужністю приблизно 75 к.с.

Багато версій мали м'який тентований дах, як на твоєму фото.

Автомобіль простий у ремонті та невибагливий до умов експлуатації.

Використовувався військовими, рятувальниками, мисливцями та геологами в багатьох країнах.

Цікавий факт: у 1974 році три серійні УАЗ-469 піднялися на схили Ельбрусу на висоту понад 4000 метрів, що продемонструвало їхню прохідність.

Другим автомобілем буде Volkswagen Touareg.
Дуже багато гравців просять додати саме цей автомобіль у грі є цей автомобіль але в новому вигляді.
Але цей автомобіль гарно виглядає тільки коли старий.
Також хочу додати щоб у автосалоні де продаватиметься цей автомобіль додали 3 різних двигуна.
Сток- 250км
W10 - 300км
W12 - 315км
Volkswagen Touareg першого покоління (2002–2010).
Що про нього відомо:
Це перший SUV (позашляховик) від Volkswagen, який дебютував у 2002 році.

Автомобіль має повний привід 4MOTION, завдяки чому добре почувається як на трасі, так і на бездоріжжі.

Випускався з різними двигунами: від 2.5 TDI до потужних V8, V10 TDI та навіть W12.

Побудований на спільній платформі з Porsche Cayenne.

Вважається дуже комфортним автомобілем для далеких поїздок.

Деякі версії мали пневмопідвіску, яка могла збільшувати кліренс для бездоріжжя.
І останнім автомобілем який я хочу побачити в грі це Skoda Octavia A5 .
Наразі шкода є дуже популярним автомобілем а в нашій грі є тільки 2 не гарні і які не можуть їхати бистріше і вважаються дуже слабими і повільними автомобілями але в реальному житті автомобіль дуже швидкий і може розігнатись до 290 що в реальному житті це дуже багато тому попрошу додати цю шкоду і зробити її набагато швидше.
Škoda Octavia A5 (друге покоління Octavia, кузов 1Z). Це одна з найпопулярніших моделей Škoda в Україні. Випускалася з 2004 до 2013 року.

Основні особливості:
Просторий салон і великий багажник (близько 560 л у ліфтбека).

Побудована на платформі Volkswagen PQ35, спільній з Volkswagen Golf V.

Випускалася з бензиновими та дизельними двигунами від 1.4 до 2.0 л.

Були версії з механічною коробкою, автоматом та DSG.
На це у мене все але хочу більше додати фотографій машин яких я прошу додати до гри:
Всім гарного настрою та дня
Дякую всім хто поставить реакції

Максим Бедзінський

Новий гравець
Реєстрування
31 Бер 2025
Дописи
7
Реакції
0
Бали
156
Вітаю шановні гравці та керівництво UKRAINE GTA прошу розглянути мою тему та додати реакцію і підпис знизу "За" чи "Проти".
Я прошу додавати не всі 3 автомобіля в тільки з них один або два але якщо можете то додайте трьох.
Першим автомобілем буде УАЗ
УАЗ-469 — легендарний радянський повнопривідний позашляховик. https://postimg.cc/67CkxG0Q
Для цього автомобіля прошу додати нову роботу "Екскурсії по горах"
В Дніпрі є одна гора на яку дуже тяжко заїхати. Побувавши в Карпатах там є Екскурсії по горах і їздить на гори там купа таких Уаізів там де ця гора в Дніпрі біля салону економ класу попрошу зробити її вищу та щоб на ній були різні перегради. Наприклад: Річки з каменями болото https://postimg.cc/hf9PMhk3. https://postimg.cc/sMmfdqgz.
Також Ось повідомлення щоб ви знали хто такий УАЗ 469
Що про нього відомо:
Випускався з початку 1970-х років і став заміною ГАЗ-69.

Має повний привід (4×4) та дуже високу прохідність бездоріжжям.

Оснащувався бензиновим двигуном об'ємом близько 2,4–2,5 л потужністю приблизно 75 к.с.

Багато версій мали м'який тентований дах, як на твоєму фото.

Автомобіль простий у ремонті та невибагливий до умов експлуатації.

Використовувався військовими, рятувальниками, мисливцями та геологами в багатьох країнах.

Цікавий факт: у 1974 році три серійні УАЗ-469 піднялися на схили Ельбрусу на висоту понад 4000 метрів, що продемонструвало їхню прохідність.

Другим автомобілем буде Volkswagen Touareg.
Дуже багато гравців просять додати саме цей автомобіль у грі є цей автомобіль але в новому вигляді.
Але цей автомобіль гарно виглядає тільки коли старий.
Також хочу додати щоб у автосалоні де продаватиметься цей автомобіль додали 3 різних двигуна.
Сток- 250км
W10 - 300км
W12 - 315км
Volkswagen Touareg першого покоління (2002–2010).
Що про нього відомо:
Це перший SUV (позашляховик) від Volkswagen, який дебютував у 2002 році.

Автомобіль має повний привід 4MOTION, завдяки чому добре почувається як на трасі, так і на бездоріжжі.

Випускався з різними двигунами: від 2.5 TDI до потужних V8, V10 TDI та навіть W12.

Побудований на спільній платформі з Porsche Cayenne.

Вважається дуже комфортним автомобілем для далеких поїздок.

Деякі версії мали пневмопідвіску, яка могла збільшувати кліренс для бездоріжжя.
І останнім автомобілем який я хочу побачити в грі це Skoda Octavia A5 .
Наразі шкода є дуже популярним автомобілем а в нашій грі є тільки 2 не гарні і які не можуть їхати бистріше і вважаються дуже слабими і повільними автомобілями але в реальному житті автомобіль дуже швидкий і може розігнатись до 290 що в реальному житті це дуже багато тому попрошу додати цю шкоду і зробити її набагато швидше.
Škoda Octavia A5 (друге покоління Octavia, кузов 1Z). Це одна з найпопулярніших моделей Škoda в Україні. Випускалася з 2004 до 2013 року.

Основні особливості:
Просторий салон і великий багажник (близько 560 л у ліфтбека).

Побудована на платформі Volkswagen PQ35, спільній з Volkswagen Golf V.

Випускалася з бензиновими та дизельними двигунами від 1.4 до 2.0 л.

Були версії з механічною коробкою, автоматом та DSG.
На це у мене все але хочу більше додати фотографій машин яких я прошу додати до гри:
Всім гарного настрою та дня
Дякую всім хто поставить реакції
За

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі