Сергій Савченко
[L | SATORI] Сергій Савченко
- Реєстрування
- 9 Січ 2025
- Дописи
- 72
- Реакції
- 62
- Бали
- 23
1. Нікнейм гравця: Рома Холи
2. Особистий нікнейм: Сергій Савченко
3. Клан порушника: Conorovites
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги:
Гравець в загальний чат написав повідомлення про продаж мотоблоків, після чого ми відійшли обговорити угоду. Я запитав у нього, чи мотоблоки повністю цілі (нові), на що він підтвердив, що обидва цілі/нові. Ми домовились про продаж двох нових мотоблоків по 5.9, з комісією на ньому. Перед тим, як погодитися на обмін, я перевірив їх у меню трейду — один справді був новий, а другий виявився зламаним та мав лише 1 використання.
Тобто гравець навмисно приховав реальний стан одного з предметів, намагаючись продати зламану річ під виглядом нової, що є спробою NonRP шахрайства й ловлею на неуважності. Це пряме порушення наступних пунктів правил:
6.42. "NonRP шахрайство"
6.42.1
Таймкоди:
0:23 Граваць підтвердив що мотоблоки 2шт ціли по 400 використань. (Далі домовлялись про ціну).
3:47 Домовились про ціну в 5.9 (5.900.000) за 1шт.
4:56 Перевіряю в трейді чи дійсно в гравця є 2 мотроблока і чи вони по 400 використань.
Прошу розглянути скаргу, оскільки гравець навмисно ввів в оману щодо стану предмета, щоб отримати вигоду шляхом обману.
6. Докази (скриншот/відео): Відео
7. Дата порушення:14/07/2025
2. Особистий нікнейм: Сергій Савченко
3. Клан порушника: Conorovites
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги:
Гравець в загальний чат написав повідомлення про продаж мотоблоків, після чого ми відійшли обговорити угоду. Я запитав у нього, чи мотоблоки повністю цілі (нові), на що він підтвердив, що обидва цілі/нові. Ми домовились про продаж двох нових мотоблоків по 5.9, з комісією на ньому. Перед тим, як погодитися на обмін, я перевірив їх у меню трейду — один справді був новий, а другий виявився зламаним та мав лише 1 використання.
Тобто гравець навмисно приховав реальний стан одного з предметів, намагаючись продати зламану річ під виглядом нової, що є спробою NonRP шахрайства й ловлею на неуважності. Це пряме порушення наступних пунктів правил:
6.42. "NonRP шахрайство"
Заборонено будь-як обманювати гравців, спроби ловлі на неуважності.
Покарання: Бан до 7 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом (якщо не застосовуються пункти нижче).
6.42.1
Заборонено приховування будь-яких подробиць / особливостей ігрового майна, що продається.
Покарання: Бан до 7 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом.
Примітка: в разі повернення майна в повному обсязі покарання може бути змінено на Бан 2 дні.
Таймкоди:
0:23 Граваць підтвердив що мотоблоки 2шт ціли по 400 використань. (Далі домовлялись про ціну).
3:47 Домовились про ціну в 5.9 (5.900.000) за 1шт.
4:56 Перевіряю в трейді чи дійсно в гравця є 2 мотроблока і чи вони по 400 використань.
Прошу розглянути скаргу, оскільки гравець навмисно ввів в оману щодо стану предмета, щоб отримати вигоду шляхом обману.
6. Докази (скриншот/відео): Відео
7. Дата порушення:14/07/2025