Зачинено Нон РП Шахрайство 6.42 // 6.42.1

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Савченко

[L | SATORI] Сергій Савченко
Реєстрування
9 Січ 2025
Дописи
72
Реакції
62
Бали
23
1. Нікнейм гравця: Рома Холи
2. Особистий нікнейм: Сергій Савченко
3. Клан порушника: Conorovites
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги:
Гравець в загальний чат написав повідомлення про продаж мотоблоків, після чого ми відійшли обговорити угоду. Я запитав у нього, чи мотоблоки повністю цілі (нові), на що він підтвердив, що обидва цілі/нові. Ми домовились про продаж двох нових мотоблоків по 5.9, з комісією на ньому. Перед тим, як погодитися на обмін, я перевірив їх у меню трейду — один справді був новий, а другий виявився зламаним та мав лише 1 використання.

Тобто гравець навмисно приховав реальний стан одного з предметів, намагаючись продати зламану річ під виглядом нової, що є спробою NonRP шахрайства й ловлею на неуважності. Це пряме порушення наступних пунктів правил:

6.42. "NonRP шахрайство"

Заборонено будь-як обманювати гравців, спроби ловлі на неуважності.
Покарання: Бан до 7 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом (якщо не застосовуються пункти нижче).

6.42.1

Заборонено приховування будь-яких подробиць / особливостей ігрового майна, що продається.
Покарання: Бан до 7 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом.
Примітка: в разі повернення майна в повному обсязі покарання може бути змінено на Бан 2 дні.

Таймкоди:
0:23 Граваць підтвердив що мотоблоки 2шт ціли по 400 використань. (Далі домовлялись про ціну).
3:47 Домовились про ціну в 5.9 (5.900.000) за 1шт.
4:56 Перевіряю в трейді чи дійсно в гравця є 2 мотроблока і чи вони по 400 використань.

Прошу розглянути скаргу, оскільки гравець навмисно ввів в оману щодо стану предмета, щоб отримати вигоду шляхом обману.
6. Докази (скриншот/відео): Відео

7. Дата порушення:14/07/2025

Роман Холи

Козак
Реєстрування
4 Чер 2025
Дописи
43
Реакції
17
Бали
11
5. Суть скарги:
Гравець в загальний чат написав повідомлення про продаж мотоблоків, після чого ми відійшли обговорити угоду. Я запитав у нього, чи мотоблоки повністю цілі (нові), на що він підтвердив, що обидва цілі/нові. Ми домовились про продаж двох нових мотоблоків по 5.9, з комісією на ньому. Перед тим, як погодитися на обмін, я перевірив їх у меню трейду — один справді був новий, а другий виявився зламаним та мав лише 1 використання.

Тобто гравець навмисно приховав реальний стан одного з предметів, намагаючись продати зламану річ під виглядом нової, що є спробою NonRP шахрайства й ловлею на неуважності. Це пряме порушення наступних пунктів правил:

6.42. "NonRP шахрайство"

6.42.1

Таймкоди:
0:23 Граваць підтвердив що мотоблоки 2шт ціли по 400 використань. (Далі домовлялись про ціну).
4:56 Перевіряю в трейді чи дійсно в гравця є 2 мотроблока і чи вони по 400 використань.

Прошу розглянути скаргу, оскільки гравець навмисно ввів в оману щодо стану предмета, щоб отримати вигоду шляхом обману.

я тобі писав що не побачив шо там 1 використання я думав там 400 потім коли я мав тобі продати мотоблока мене тоді вилетіло адміни тоді можуть чекнути логи

Роман Холи

Козак
Реєстрування
4 Чер 2025
Дописи
43
Реакції
17
Бали
11
5. Суть скарги:

6.42. "NonRP шахрайство"

6.42.1

Таймкоди:

смисл твоєї скарги я тобі даже нічого не передав нічого не получив

Данієль Хомс

Team Testing UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,541
Реакції
975
Бали
253
Вітаю!
Обміну у вас не було, тим самим не рахується як обман, гравець після перегляду сказав що в нього один поломаний мотоблок, а один на 400 використаннь скарга могла вважатися порушенням при успішному обміні.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі