Кіліан Краймз
Поважний гравець
- Реєстрування
- 26 Лип 2023
- Дописи
- 278
- Реакції
- 178
- Бали
- 63
- Нікнейм адміністратора:Іван Грей
- Особистий нікнейм:Ігор Вівсянка
- Суть скарги:Нон рп адміністратор, і проєкт. вчасності прошу виправлення ситуації та роз*яснення.Іван Грей діючий адміністратор подав на мене заяву в прокоратуру Заява, як може подати адміністратор скаргу який взагалі не рахується як РП гравцем і дальше на відео відео 1:01 його було вбито , тобто ніяким фізичним та РП способом він би не зміг подати до прокаротури від свого лиця .Також скарга була подане на моє ім*я яким чином людина знала моє ім*я? Також в Заяві було вказано головний слідчий (може я погано розумію але як діючий адмін може бути слідчим? як ви можете бути впевненні що людина не використовує адмін команди для РП/ своїх цілей).Дальше також хотіб ви осудити дії суда які скзали що годину та день не можна буде змінити і суд проходив без мене (також я прочитав суд можна перевести на день та інколи більше дивлючись від ситуації) але мене поставили перед фактом за день!! Я рахую це НонРП так як при подачі на мене до прокоратури мене забов*язанні були попередити (та як докази та відеоматеріалів більше нема так як це було 10.06 а зберігати я мав би не більше 14 днів.Чи це не компитентнісь суда що працюють дуже повільно?) Також якшо вже пройшов суд без мене , як мені автоматично могло прийти покарання ? Це також нонрп, якшо все робиться по РП по ідеї мене мали б просто об*явити в розшук і при вході в гру за мною мало би приїхати СБУ з висунутим покаранням та ордером на затримання після чого провести процесуальні дії та посадити. Прошу відповісти на наступні запитання:
-Чи може адміністратор подавати в прокоратуру як РП гравець?
-Чому не можна поміняти день проведення засідання?
-Як можна подати в прокоратуру якшо його було вбито?
-Чи може бути адміністратор - головним слідчим?
-Чому мене не було попердженно про надсилання скраги в прокоратуру
якшо ви хочете обсудити осибисто прикліпляю дс:Hnuffik
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):клік - Дата походження:07.07.25
Останнє редагування модератором: