Розглянуто Нон Рп адмін/проєкт (на розгял ЗГС/ГС)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіліан Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
278
Реакції
178
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора:Іван Грей​
  2. Особистий нікнейм:Ігор Вівсянка​
  3. Суть скарги:Нон рп адміністратор, і проєкт. вчасності прошу виправлення ситуації та роз*яснення.Іван Грей діючий адміністратор подав на мене заяву в прокоратуру Заява, як може подати адміністратор скаргу який взагалі не рахується як РП гравцем і дальше на відео відео 1:01 його було вбито , тобто ніяким фізичним та РП способом він би не зміг подати до прокаротури від свого лиця .Також скарга була подане на моє ім*я яким чином людина знала моє ім*я? Також в Заяві було вказано головний слідчий (може я погано розумію але як діючий адмін може бути слідчим? як ви можете бути впевненні що людина не використовує адмін команди для РП/ своїх цілей).Дальше також хотіб ви осудити дії суда які скзали що годину та день не можна буде змінити і суд проходив без мене (також я прочитав суд можна перевести на день та інколи більше дивлючись від ситуації) але мене поставили перед фактом за день!! Я рахую це НонРП так як при подачі на мене до прокоратури мене забов*язанні були попередити (та як докази та відеоматеріалів більше нема так як це було 10.06 а зберігати я мав би не більше 14 днів.Чи це не компитентнісь суда що працюють дуже повільно?) Також якшо вже пройшов суд без мене , як мені автоматично могло прийти покарання ? Це також нонрп, якшо все робиться по РП по ідеї мене мали б просто об*явити в розшук і при вході в гру за мною мало би приїхати СБУ з висунутим покаранням та ордером на затримання після чого провести процесуальні дії та посадити. Прошу відповісти на наступні запитання:
    -Чи може адміністратор подавати в прокоратуру як РП гравець?
    -Чому не можна поміняти день проведення засідання?
    -Як можна подати в прокоратуру якшо його було вбито?
    -Чи може бути адміністратор - головним слідчим?
    -Чому мене не було попердженно про надсилання скраги в прокоратуру

якшо ви хочете обсудити осибисто прикліпляю дс:Hnuffik
    Доказ видачі покарання (скріншот/відео):клік
  4. Дата походження:07.07.25​

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Тема на яку ви посилаєтесь була створена майже місяць тому 13.06, тоді Іван Грей не перебував на посаді ігрового помічника 06 серверу, наразі він знятий з посади на 04 сервері та обіймає посаду ігрового помічника на 06 сервері, всі минулі кримінальні справи можуть бути доведені до кінця на розсуд нинішнього керівництва.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі