Розглянуто Нон рп СБУ | D - 66

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Кві 2025
Дописи
12
Реакції
5
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Євгеній Кінжалов
2. Нікнейм порушника: Роксі Варшавський
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Працівник СБУ почав предьявляти мені що попало, почав просто так тазером бити. Розшуку в мене не було, підстави до затримання також. Він не представився хто він такий.
2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн
Тайм код 3.11, 4.10, 4.58

2.21. Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії. | Попередження/Догана
Тайм код 1.36

2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС

2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини. | Деморган 15-30 хвилин
Я опір не здійснював, причин не було
Там код 1.36

І
2.26. Заборонено використовувати можливості організації для нанесення шкоди гравцям. | Попередження/Догана/Звільнення
Тайм код 4.58

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 02.04.2026

Даніл Волошин

Куратор Адміністрації | 04 Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
198
Реакції
118
Бали
88
Вітаю!
Переглянувши скаргу виношу вердикт:

Гравець[16929] отримає покарання:
2.42.
Заборонено використовувати тайзер без причини. | Деморган 15-30 хвилин Держ. орг
6.4.
"DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин Правила Ukraine Gta
2.21.
Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії. | Попередження/Догана
Гравець[96576] отримає покарання:
6.50.
Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. | Деморган 30-120 хвилин, при масових порушеннях Варн (на розсуд адміністратора)
Гравець[16974] отримає покарання:
6.3.1. "DB in GZ" -
Drive By in Green Zone - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу в зеленій зоні. | Деморган 30-80 хвилин

З вашої сторони видно що ви писали в чат

(Цитую)
Шошо
я ткача і майкла шукаю
я думаю вони 200 уже будуть скоріше
то це не є повною ситуацією,

Що стосовно посвідчення, можете звернутися до прокуратури,
2.38.
Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн
Що стосовно порушення правила вище, не побачив щоб працівник навмисно стріляв по вам, стрілявь він по машині з тим що ви спробували втекти з місця де він вас перевіряв
2.26.
Заборонено використовувати можливості організації для нанесення шкоди гравцям. | Попередження/Догана/Звільнення
Не побачив де він використовув можливості фракція щоб нанести вам шкоди,

Розлянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі