Євгеній Кінжалов
Козак
- Реєстрування
- 19 Кві 2025
- Дописи
- 12
- Реакції
- 5
- Бали
- 6
1. Ваш нікнейм: Євгеній Кінжалов
2. Нікнейм порушника: Роксі Варшавський
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Працівник СБУ почав предьявляти мені що попало, почав просто так тазером бити. Розшуку в мене не було, підстави до затримання також. Він не представився хто він такий.
2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн
Тайм код 3.11, 4.10, 4.58
2.21. Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії. | Попередження/Догана
Тайм код 1.36
2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС
2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини. | Деморган 15-30 хвилин
Я опір не здійснював, причин не було
Там код 1.36
І
2.26. Заборонено використовувати можливості організації для нанесення шкоди гравцям. | Попередження/Догана/Звільнення
Тайм код 4.58
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 02.04.2026
2. Нікнейм порушника: Роксі Варшавський
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Працівник СБУ почав предьявляти мені що попало, почав просто так тазером бити. Розшуку в мене не було, підстави до затримання також. Він не представився хто він такий.
2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн
Тайм код 3.11, 4.10, 4.58
2.21. Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії. | Попередження/Догана
Тайм код 1.36
2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС
2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини. | Деморган 15-30 хвилин
Я опір не здійснював, причин не було
Там код 1.36
І
2.26. Заборонено використовувати можливості організації для нанесення шкоди гравцям. | Попередження/Догана/Звільнення
Тайм код 4.58
5. Доказ порушення (скриншот/відео):