Просто Юрій
Козак
- Реєстрування
- 31 Гру 2022
- Дописи
- 13
- Реакції
- 9
- Бали
- 6
- Вік
- 29
- Нікнейм адміністратора: Нікітос Буданов
- Особистий нікнейм: Просто Юрій
- Суть скарги: Адміністратор посадив із моєї скарги мене ж за ПГ. Хоча ПГ вважаю не було!
- Так як ПГ це той момент коли наприклад Одна людина проти Двух чи більше осіб розмахує кулаками чи не підчиняється якійсь з РП ситуацій.
- Типу якщо б це було РП і вони вдвох були проти мене то так, я згоден, я порушив, і то ПГ!
Але, на відео чітко і ясно видно що там не було РП ситуації, діти просто ДМили біля лікарні!
Якихось подій по типу розмови зі мною не було! Просто ДМ! - Вони навіть вдвох не стояли разом і не розмовляли! З чого такий висновок не розумію!
- Тому вважаю що адміністратор не розуміє що робить взагалі!
- І я вже мовчу про видачу муту за ображеня гравців! Голосовий чат це Нонрп чат?
- Чи голосовий чат є РП чатом? Я відіграю роль свого персонажу, я розмовляю від імені свого персонажу! Всю Нонрп інформацію пишу в чат Ctrl + 2
- Це є нормою давати мут за те що персонаж образив персонажа? Чи в житті також за слова затикають рот, чи садять до в'язниці???
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): все тут
- Дата походження: 20,10,2024
До всього додам також тей момент що в форумі в подачі своєї скарги Адміністратор вказав за PG 15 хвилин!
В грі посадив на 40 хвилин...
Це як розуміти? Типу як захотів так і зробив!?
Останнє редагування: