Розглянуто Нікітос Буданов / Посадив за ПГ якого не було!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Гру 2022
Дописи
13
Реакції
9
Бали
6
Вік
29
  1. Нікнейм адміністратора: Нікітос Буданов

2. Особистий нікнейм: Просто Юрій

3. Суть скарги: Адміністратор посадив із моєї скарги мене ж за ПГ. Хоча ПГ вважаю не було!
  4. Так як ПГ це той момент коли наприклад Одна людина проти Двух чи більше осіб розмахує кулаками чи не підчиняється якійсь з РП ситуацій.
  5. Типу якщо б це було РП і вони вдвох були проти мене то так, я згоден, я порушив, і то ПГ!
    Але, на відео чітко і ясно видно що там не було РП ситуації, діти просто ДМили біля лікарні!
    Якихось подій по типу розмови зі мною не було! Просто ДМ!
  6. Вони навіть вдвох не стояли разом і не розмовляли! З чого такий висновок не розумію!
  7. Тому вважаю що адміністратор не розуміє що робить взагалі!

8. І я вже мовчу про видачу муту за ображеня гравців! Голосовий чат це Нонрп чат?
  9. Чи голосовий чат є РП чатом? Я відіграю роль свого персонажу, я розмовляю від імені свого персонажу! Всю Нонрп інформацію пишу в чат Ctrl + 2
  10. Це є нормою давати мут за те що персонаж образив персонажа? Чи в житті також за слова затикають рот, чи садять до в'язниці???

11. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): все тут

12. Дата походження: 20,10,2024

До всього додам також тей момент що в форумі в подачі своєї скарги Адміністратор вказав за PG 15 хвилин!
В грі посадив на 40 хвилин...
Це як розуміти? Типу як захотів так і зробив!?
1000012974.png

Останнє редагування:

Нікітос Буданов

орешки биг боб
Активний гравець
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,223
Реакції
4,525
Бали
253
Вітаю!
Правило PG не порушується лише в тому випадку, якщо гравець б’ється проти двох інших.
PG (PowerGaming) — означає дії, які порушують реалістичність або логіку ігрового процесу. Гравець, який порушує PG, діє так, як людина в реальному житті не змогла б або не стала б діяти. Наприклад, ігнорування загрози життю (біг на озброєну людину), ігнорування фізичних обмежень (отримання важких травм без наслідків), або використання нереалістичних способів вирішення ситуацій.

У вашій ситуації вашого персонажа били, але ви не намагалися втекти і навіть заохочували це продовжувати, що навряд чи відповідає реальній поведінці людини. Після того, як на вас направили зброю, ви почали бігти на гравця, а в реальному житті людина навряд чи побігла б на когось, хто тримає на неї зброю.

Очікуйте розгляду ГА/ЗГА.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністратор надав розгорнуту відповідь, у випадку коли до вашого персонажу застосовують фізичну силу , вам необхідно реагувати на це належним чином, але не бігти на гравця який наставляє на вас зброю, дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі