Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Я, Заступник Генерального прокурора Максим Альварез, переглядаючи скаргу до прокуратури №240 та прикладених до неї доказів, встановив, що, співробітник НПУ Ернест Рейхард, вчинив порушення КПКУ, а саме статті 21 та статті 12.2 примітки №3. Своїми діями, які прикріплені у відео доказах він вчинив порушення Кримінального Кодексу України, а саме 100ст., 98ст., 97ст., 40ст ККУ.
Я, Заступник Генерального прокурора - Максим Альварез, доповідаю про те, що: 26/09/2026, переглядаючи скаргу до прокуратури 240, я побачив кричуче порушення Кримінально Процесуального Кодексу України, статті 21 та статті 12.2 примітки №3. Під час законного перебування та супроводу працівником НПУ, приватний адвокат йшов виконувати свою роботу, в свою чергу працівник Ернест Рейхард використав тайзер та незаконно обмежував волю приватного адвоката та не давши закінчити роботу, вивів його до холу. Під час перегляду другої фіксації, я побачив порушення статті 12.2 примітки №3, після чого він знову незаконно обмежував волю приватного адвоката та порушував статтю 21 КПКУ.
Особиста інформація
Ім'я та Прізвище - Ернест Рейхард Стать - Чоловіча
Дата народження -
Громадянство - Українець
Місце реєстрації -
На підставі вищевикладеного, прошу зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею 100, 98, 97, 40 ККУ.
Заступник Генерального прокурора - Максим Альварез
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.