В очікуванні ОГП | №0369| 100,98,97,40 ККУ | OPEN

Максим Альварез.

Заст.Ген.Прокурора | Подільський Край
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
257
Реакції
255
Бали
366
офіс ген прока (1).png

​

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ​

Статус: ВІДКРИТО​

Дата відкриття: 26.09.2026​

Головний слідчий: Максим Альварез​

Слідча група:Заступник Генерального прокурора.​

ОПИС​

Я, Заступник Генерального прокурора Максим Альварез, переглядаючи скаргу до прокуратури №240 та прикладених до неї доказів, встановив, що, співробітник НПУ Ернест Рейхард, вчинив порушення КПКУ, а саме статті 21 та статті 12.2 примітки №3. Своїми діями, які прикріплені у відео доказах він вчинив порушення Кримінального Кодексу України, а саме 100ст., 98ст., 97ст., 40ст ККУ.​

Іʼмя: Ернест Рейхард​

Статус: На волі​

Додаткова інформація: Працівник НПУ​

ДОКАЗИ
Фіксація №001
Фіксація №002
Скарга до прокуратури №240
​

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ​

В процесі.​

Заступник Генерального прокурора - Максим Альварез​

Підпис: Максим Альварез​

Максим Альварез.

Заст.Ген.Прокурора | Подільський Край
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
257
Реакції
255
Бали
366
офіс ген прока (1).png

Подільський край, КИЇВ,​

Генеральна прокуратура.​

26/09/26​

РАПОРТ​

про виявлення ознаків злочину​

ОПИС​

Я, Заступник Генерального прокурора - Максим Альварез, доповідаю про те, що: 26/09/2026, переглядаючи скаргу до прокуратури 240, я побачив кричуче порушення Кримінально Процесуального Кодексу України, статті 21 та статті 12.2 примітки №3. Під час законного перебування та супроводу працівником НПУ, приватний адвокат йшов виконувати свою роботу, в свою чергу працівник Ернест Рейхард використав тайзер та незаконно обмежував волю приватного адвоката та не давши закінчити роботу, вивів його до холу. Під час перегляду другої фіксації, я побачив порушення статті 12.2 примітки №3, після чого він знову незаконно обмежував волю приватного адвоката та порушував статтю 21 КПКУ.​

​

​

Особиста інформація ​

Ім'я та Прізвище - Ернест Рейхард
Стать - Чоловіча
​

Дата народження - ​

Громадянство - Українець​

Місце реєстрації - ​

​

На підставі вищевикладеного, прошу зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею 100, 98, 97, 40 ККУ.​

​

Заступник Генерального прокурора - Максим Альварез​

Підпис:
1787940839199.png
​

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі