Розглянуто ОСКАРЖЕНЯ БЛОКУВАНЯ/ДЛЯ ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадя Астер

Активний
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
76
Реакції
49
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Іван Блащина
  2. Особистий нікнейм: Вадя Астер
  3. Суть скарги: Вітаю хочу прояснити ситуацію яка в мене сталася з даним адміністратором через що я отримав перманентне блокування.
    Даний адміністратор користуючись своїми правами адміністратора неодноразово був замічений в таких ситуаціях, розписую. Мій Брат Серго Астер стояв біля своєї квартири яка знаходиться в ЗЗ (гіпер посиланя) фотографував авто на продаж. Приїхав Іван з клану Toxic та гравець жіночої статі. Іван відкрив вогонь по Серго Астер він перебуває в клані ODINS. Між кланами ODINS та Toxic союз. Серго Астер розгубився не зрозумів чому союз відкриває вогонь втік в квартиру, після чого вийшов з дому та Іван ВБИВ (гіпер посиланя) гравця Серго після чого видав ВАРН (гіпер посиланя). Тоді я на емоціях зайшов в войс клану Toxic та почав ображати даного адміністратора ніяких погроз житю не було, були тільки образи. Я цьому проекту присвятив 2 роки, не розумію дії даного адміністратора... Чи йому немає чим знатися, крім того, щоб їздити вбивати гравців в зелених зонах? Тим більше дана особа займає таку посаду як ЗГС НЕОФ. Я вважаю що адміністратор це та людина яка допомагає проекту і гравцям, а не створює і провокує на якісь конфлікти... Я ніяким чином не ображав проект та маю бажання продовжувати на ньому грати готовий понести покарання в вигляді бану на будь-яку кількість днів я б не хотів втрачати час проведений на цьому проекті! На скільки я зрозумів даний "адміністратор" видав мені перманентне блокування з видаленням аккаунту, за якісь власні обіди. Видавати найвищу міру покарання яке видають або чітерам або людям які ображать проект і т.д. я б назвав це зловживанням своїми можливостями та посадою. Докази даної ситуації прикріпляю, але нажаль у мене не повне відео, тому дакази видачі варну і всієї ситуації можете запросити в даного адміністратора. Надіюсь на справедливе рішення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): БАН
  5. Дата походження:21.12.2024

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,991
Реакції
1,183
Бали
253
Вітаю шановний гравець.
Давайте роздивимось вашу скаргу більш детально

Розпочнемо з першої ситуації на рахунок зз.
Згідно правилу кланових війн 10 я міг спокійно вбити гравця на тій території так як електро заправка також рахується як АЗС + до того гравець знаходився на території клану Тохіс (той клан в якому я на той час перебував під час відпустки) де я міг також його вбити за перебування на чужій території. Згідно правилу битв за території 1.10
10. Дозволено проводити війну кланів біля АЗС, СТО, але якщо ви нанесете шкоду гравцю без організації, то будете покарані за DM GZ.
1.10. Учасник картелю може вбивати гравців з неофіційних організацій на привласненій території (відповідно кольору його картелю).

Ситуація друга з вашими образами
Коли ви зайшли в войс та почали мене ображати я вам дав попередження. Ви проігнорували та далі почали оскати зі словами ''Та видавай мені бан я його не боюся і мені все одно на цю гру''. Після того як ви отримали покарання в грі ви так і не зупинилися ображати адміністрацію. Тому ви і отримали покарання згідно пункту правил UKRAINE GTA 7.9. Заборонено ображати / погрожувати адміністрації поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях тощо (під це правило підпадає все що стосується гри чи дій адміністратора). | Бан до 31 дня / Перманентний бан

Всі докази я наддам ГА/ЗГА

Приємної гри на UKRAINE GTA

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю! Адміністратор надав відповідь вище.Також, перевіривши інформацію, бачу:
  • [2024-12-04 04:22:34] Адміністратор Таїсія Сівцова замутив гравця Вадя Астер на 80 хв. Причина: Образа гравців
  • [2024-11-24 03:05:16] Адміністратор Олександр Юрчишин замутив гравця Вадя Астер на 60 хв. Причина: Неадекватні висловлювання
  • [2024-11-22 01:08:17] Адміністратор Таїсія Сівцова заблокував гравця Вадя Астер на 3 днів. Причина: Образа адміністрації + Нешанобливе ставлення до адміністрації
  • [2024-10-27 02:12:28] Адміністратор Юрій Оттоман замутив гравця Вадя Астер на 200 хв. Причина: Неповажне ставлення до адміністрації
Та багато-багато інших порушень. Особливо за весь 11 місяць.

Термін блокування було змінено на 90 днів. Оскарження на інший термін - не буде.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі