Вадя Астер
Активний
- Реєстрування
- 8 Чер 2023
- Дописи
- 76
- Реакції
- 49
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: Іван Блащина
- Особистий нікнейм: Вадя Астер
- Суть скарги: Вітаю хочу прояснити ситуацію яка в мене сталася з даним адміністратором через що я отримав перманентне блокування.
Даний адміністратор користуючись своїми правами адміністратора неодноразово був замічений в таких ситуаціях, розписую. Мій Брат Серго Астер стояв біля своєї квартири яка знаходиться в ЗЗ (гіпер посиланя) фотографував авто на продаж. Приїхав Іван з клану Toxic та гравець жіночої статі. Іван відкрив вогонь по Серго Астер він перебуває в клані ODINS. Між кланами ODINS та Toxic союз. Серго Астер розгубився не зрозумів чому союз відкриває вогонь втік в квартиру, після чого вийшов з дому та Іван ВБИВ (гіпер посиланя) гравця Серго після чого видав ВАРН (гіпер посиланя). Тоді я на емоціях зайшов в войс клану Toxic та почав ображати даного адміністратора ніяких погроз житю не було, були тільки образи. Я цьому проекту присвятив 2 роки, не розумію дії даного адміністратора... Чи йому немає чим знатися, крім того, щоб їздити вбивати гравців в зелених зонах? Тим більше дана особа займає таку посаду як ЗГС НЕОФ. Я вважаю що адміністратор це та людина яка допомагає проекту і гравцям, а не створює і провокує на якісь конфлікти... Я ніяким чином не ображав проект та маю бажання продовжувати на ньому грати готовий понести покарання в вигляді бану на будь-яку кількість днів я б не хотів втрачати час проведений на цьому проекті! На скільки я зрозумів даний "адміністратор" видав мені перманентне блокування з видаленням аккаунту, за якісь власні обіди. Видавати найвищу міру покарання яке видають або чітерам або людям які ображать проект і т.д. я б назвав це зловживанням своїми можливостями та посадою. Докази даної ситуації прикріпляю, але нажаль у мене не повне відео, тому дакази видачі варну і всієї ситуації можете запросити в даного адміністратора. Надіюсь на справедливе рішення. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): БАН
- Дата походження:21.12.2024